Tüketici Hakem Heyeti karara bağlandı

Velo13

Hectopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
425
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle 8 ay önce Hepsiburada üzerinde aldığım ve kullanımından memnuniyetsizlik duymam sebebiyle iade talebi açtığım S20 model Samsung marka telefonumun iade süreci THH'de devam eden başvurum sonucunda tamamlandı. Mevcut başvuru "Karara Bağlandı" şeklinde güncellenerek tarafımın haklı olduğu beyan edildi. Deneyimli arkadaşlardan ricam şu andan itibaren telefon iadesi için bir tebligat beklemem gerekiyor mu veya nasıl aksiyon alacağımla alakalı bilgiler vermeleri. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca bildiğim kadarıyla taraflara tebligat ulaşması gerekiyor. Ama bu tebligat online olarak sitede yer alan Karar Formu mu yoksa taraflara PTT tarafından posta ile gönderilecek olan kağıt mı?
Ayrıca bildiğim kadarıyla taraflara tebligat ulaşması gerekiyor. Ama bu tebligat online olarak sitede yer alan Karar Formu mu yoksa taraflara PTT tarafından posta ile gönderilecek olan kağıt mı?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı