Tüketici hakem heyeti kararı geldikten sonra ne yapılmalı?

Ther

Megapat
Arkadaşlar merhaba, karar geldi, kabul görmüş ama ne yapacağımı bilmiyorum. Ek olarak karar 11 Ekim'de çıkmış, 14 Ekim'de rapor tarihi yazılmış, tarafıma ise 1 Kasım yani bugün ulaştırıldı. Ne yapmam gerekiyor? Cayma hakkını reddeden firmayı şikayet etmiştim, şimdi iade olacak ama ben bu 3 aylık süreçte cihazı kullandım ve bir yerde çizik var. İade kabul ediliyor mu? Ne yapmam gerekiyor?

Etik olarak düşündüğümüzde kullanmayacağın için iadesini istediğin ürünü satan firmayı hakem heyetine veriyorsun. Ürünü kullanıp tekrar iade etmeye çalışıyorsun. Onlar iade alsa da kendime yediremezdim.

Bu arada soruna gelirsek, kararla birlikte aldığın firmaya başvurman gerekiyor.

Etik olarak düşündüğümüzde kullanmayacağın için iadesini istediğin ürünü satan firmayı hakem heyetine veriyorsun. Ürünü kullanıp tekrar iade etmeye çalışıyorsun. Onlar iade alsa da kendime yediremezdim.

Bu arada soruna gelirsek, kararla birlikte aldığın firmaya başvurman gerekiyor.
Yemişim etiğini. Etiğe uygun olarak 14 günlük cayma hakkımızın 3. günü kullanırken ve işimi buralara kadar uzatırken o etik neredeydi? Firma çok adamdı da biz mi yanlış yaptık? Yediremeyecek çok şey var haklısın. Tertemiz ürünü hakkımla iade ederken kabul etmediler ve işi buraya sürüp iyice aslında mağdur ettiler. Yapılanları yaşayınca yedirip yedirmeyeceğini görürsün güzel kardeşim.
Cevaba gelince, teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı