Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

04/08/2022 Gaminggentr den arandım ürünümü penta dan alıp yarın kargolanacağı bildirildi. Süreç beklediğimden kısa sürüyor gibi umarım aksilik olmaz tamir görmüş ürün ws

04/08/2022 gaminggentrden arandım ürünümü pentadan alıp yarın kargolanacağı bildirildi. Süreç beklediğimden kısa sürüyor gibi umarım aksilik olmaz tamir görmüş ürün ws

11/08/2022 ürün sıfır kapalı kutu hatta fabrikadan çıkmış hali ile geldi. Gaminggentrden memnun kaldım yorumlar çok iç karartıcı olmasına rağmen.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Asus laptopum için
Firma Unvanı,
Vergi Numarası,
Mersis Numarası bilgilerine nasıl ulaşabilirim acaba?
Lütfen yardımcı olun?
laptop'umu Vatan'dan almıştım.
Kimse yardımcı olmadığı için bir de buraya yazıyorum.

THH'ye başvuru için banka ekstresi kullanan var mı? Amazon'dan aldığım bir ürün var ama hesabı kapattığım için faturaya ulaşamıyorum. THH'yi aradığımda kullanabileceğimi söylediler. Bir de sarıyer de oturan varsa işlem ne kadar sürüyor?

Biraz önce THH başvurusu oluşturdum. Başvuru tamamladıktan sonra başvuru formunu indirdim, inen PDF'de en altta başvuru sahibinin imzası yazıyor ve boş, başvuru yapılmış mıdır?

Amazon'la iletişim kurup talep edebilirsiniz faturayı hangi mail ile kullandıysanız.

Biraz önce THH başvurusu oluşturdum. Başvuru tamamladıktan sonra başvuru formunu indirdim, inen PDF'de en altta başvuru sahibinin imzası yazıyor ve boş, başvuru yapılmış mıdır?
Haliyle boş olacak sonuçta dijital ortamdan oluşturuyorsunuz. Sorunuza gelirsek başvurunuz yapılmıştır.

Hocam benimde Kioxia 500 GB M.2 NVMe SSD ile ilgili sıkıntılarım var ve THH'ye başvurmayı düşünüyorum. Fakat SEQ1M Read hızı diğer CrystalDiskMark testi yapan arkadaşlardan 300/400 Mb düşük çıktığı ve SSD Pc'yi ilk açılışta kapatıp açıp sonrasında düzgün çalıştığı için. SSD'yi alalı bir ay oldu ve ben ne yazık ki hız testini yeni yaptım. Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim? Satın aldığım yere teslim etmeden direkt olarak Arena Bilgisayar'a yollasam olur mu? Ayrıca Arena Bilgisayarı aradım, servisin toplama noktasına gidip elle teslim edeceğim. Benden faturamla ve garanti belgesiyle birlikte SSD'yi getirmemi istedi Arena Bilgisayar. Fakat faturanın bir fotokopisiyle mi yoksa direkt aslıyla mı teslim etmeliyim SSD'yi o konuda kararsız kaldım açıkçası internet yorumlarını okuyunca... Şimdiden bunu okurken harcayacağınız zaman için teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılar.

Son düzenleme:
2 gün önce ayın 7'sinde "Bilirkişi Raporu İstendi" olarak değiştirilmiş başvuru durumum. 1 ayda verdi demek ki Monster savunmayı.
Bundan sonra ne olacak, daha sürer mi? Eve mi gelecek bilirkişi, ya bilmeyen birisi çıkarsa? @BilgisayarKurdu

Bilirkişi olarak atadıklarını tahmin ettiğim kişi enes kaplan.
Bu da kendisinin amcası falan sanırım: https://www.google.com/search?q=ömer+serdar+kaplan#imgrc=LSQnFsEskyZZOM
Ailecek liyakat akıyor. @BilgisayarKurdu Şikayet vardaki şikayetime çok liyakatli ve aşırı bilirkişiliklikle yorumlar bırakmış. Sanırım Monster bağlantılarını devreye soktu kullanıcı hatası deyip geçecekler.
Bu olayı nasıl gündeme getireceğim hakkında bir yardım edebilir misiniz? @BilgisayarKurdu
Eğer gündeme çıkmazsa yapacak pek birşey kalmıyor sanki çünkü arkalarından AKHDP çıktı tahminimce.

Kimi kime şikayet ediyorsam... THH ile saatlerce uğraştığıma pişman oldum, sinirden elim ayağım titriyor, emekler boşa gitti sanırım.
Technopat'ın nasıl böyle bir oluşumla sponsorluk anlaşması var bir türlü anlayamıyorum

Son düzenleme:
Tüketici hakem heyetine yaptığım şikayet sonucu 9. ayın 9'unda şirketten savunma istendi, şuan hala savunma istendi olarak görünüyor ama ne zamana kadar sürer bu böyle?

Tüketici hakem heyetine yaptığım şikayet sonucu 9. ayın 9'unda şirketten savunma istendi, şuan hala savunma istendi olarak görünüyor ama ne zamana kadar sürer bu böyle?
Benim ki 1 ay sürdü bilerek geciktirip veriyorlar savunmayı

Bilirkişiyi de şikayet ettim Gönderirken Ticaret Bakanlığını seçmiştim oradan Ankara Valiliğine sevk edilmiş bu normal mi?

Dosya Ekleri

• thhcmr.png
    66,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…