Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Arkadaşlar merhaba faturada ismim yanlış. Soy isim, T.C. kimlik numarası ve adres doğru. Hakem heyetine başvururken bir sorun oluşturur mu?

Arızalı bir anakartım var. Servise yolladım. Sadece BIOS güncelleyip göndermişler. "Onarım tamamlandı" yazmışlar hizmet kısmına. Anakartın sorunu hala devam ediyor. Ürünü alalı 2 ay oldu. THH'ye başvursam BIOS güncellemesini onarım işlemi kabul ederler mi ? Çünkü onarım değişim değişim istiyorum. @BilgisayarKurdu

Asus'u nasıl şikayet edebilirim, vergi numarası, mersis nımarası adres vs istiyor.

Ve mutlu son Asus'a açtığım davayı kazandım ayıpsız misli ile değişimine karar verilmiş. Şimdi ne yapmam gerekiyor onlar mı bana ulaşacak ben mi arayacağım?
Hocam şikayet ksımında vergi no mersis no ve adres isteniyor. Bunları nereden buldunuz, yardımcı olur musunuz ?

Hocam Asus için bilgileri nereden temin ettiniz ?

Son düzenleme:
@mba hocam ürünün garanti belgesinde distribütör firmaları yazar veya direk distribitörün verdiği garanti belgesi vardır.
Bu iki şekilde anlayabilirsin ekstra olarak aldığın yerle iletişime geçip örenebilirsin.
Örneğin benim cihazımın kutusunun üstünde bu şekilde ındex'e ait belge vardı.

İfadeler: mba
Direkt olarak Asus'u şikayet ettim hocam.

Direkt olarak ASUS'u şikayet ettim hocam.

Hocam bende ilk seferde o şekilde etmiştim hatta bilgilerin doğru olduğuna emin olmak için ürünün kutusunda yazan bilgiler ile bunu yapmıştım.
Aşağıda eklediğim fotoğrafta bulunan şekilde savunma yaptılar ve kazandılar. Daha sonra ürünün garanti distribütörüne açtım o şekilde kazandım.

------------------------------------------
Benimde şöyle bir sorunum var. THH, ayıpsız misli ile değişim kararı çıkarttı ancak karşı taraf para iadesi diye tutturdu. Bu durumda yapabileceğim herhangi bir şey var mı?
Karar şu şekilde;

Son düzenleme:

Bana da para iadesi diye tutturdular kabul etmedim aksi durumda icra takibi başlatacağım diyin.

İnsanları bilgilendiren mükemmel bir rehber olmuş hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…