Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Servis ne yaşıyor ben de bilmiyorum Ekran görüntülerine baktım, cihazı görememeniz için bir sebep yok; bağlantılarda problem yoksa.
Sanmıyorum çünkü aynı zamanda HDD'yi de söküp taktım. Şu an sorunsuz çalışıyor. Artık hayırlısı THH bakalım nasıl yorumlayacak olayı.
Servis ne yaşıyor ben de bilmiyorum Ekran görüntülerine baktım, cihazı görememeniz için bir sebep yok; bağlantılarda problem yoksa.
Bugün başvurumun tarihçesi güncellenmiş. "Savunması istendi" olarak değişmiş. Herhalde karşı taraftan bahsediyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
"Savunması istendi" durumundan sonra "Savunması geldi" durumuna geçiş yaşanacaktır. Yapılan savunmanın içeriğine göre "Bilirkişi görevlendirmesi" yapılabilir veya yapılmadan karar aşamasına geçilebilir.

ADATA SU650 240GB SSD iadesi için bilirkişi kararını bekliyorum şuan. Ürün bende olmadığı halde bilirkişi görüşü isteniyor.

Benim durumum bu. Ne zaman sonuçlanır ya da bu kadar uzaması normal mi?

Savunma için tanınan süre geçmiş, derhal THH heyetini arayıp sonucun açıklanması gerektiğini belirt. Savunma gelmiyorsa bir karar açıklanması gerekir; ki bu karar lehinize olmalıdır.

SSD idesi elime ulaştı bu arada arkadaşlar;

Son düzenleme:
Hocam hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah . Bende hala savunması istendi şeklinde bekliyor.

İnan ben de takip edemiyorum artık kimin hangi başvuru aşamasında olduğunu Süreç 2-3 ay sürünce tüm hikayeler birbirine giriyor.
Haklısınız . Benim de yarın 1 ay olacak savunma durumuna geçeli. Neye göre aramam gerekir İlçe hakemini ?

Savunması istendi yazısını gördükten sonra 20 gün sayıp; 5 gün daha bekleyin ve 25. günde "Savunma için tanınan süre çoktan geçti, bir dönüş yoksa savunma alınmadan karara gidilmesini rica ederim" şeklinde bilgi aktarın İlçe Tüketici Hakem Heyeti'ne.

Savunma geldikten sonra bilir kişi görevlendirilirse de kağıt ile bilgileri ulaştırılır. Bilgiler ulaşmasa bile 2 hafta içerisinde bilir kişi mutlaka arar ve iletişime geçer sizinle.

Çok alengirli olmayan durumlarda genel olarak 2. ayda karar bağlanmış olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…