Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Şimdi tekrar baktım tam bugün 1 ay olmuş. Yarın o zaman ilçe hakemini arayıp sizin dediğinizi demeliyim.

Merhaba, 24.5.2019 tarihinden beri "Savunması Geldi" yazıyor ve tarafıma hiçbir telefon araması vb. gelmedi. Bir şey yapmalı mıyım ?

6502 çerçevesindeki başvuruların sonuca ulaştırılması için verilen kanuni tepe değer 6 aydır. Başvuru tarihinden itibaren 6 ay süresince "Savunması alınsa bile" dosya sonuca ulaştırılmayabilir.
Veya adres bilgilerinde bir yanlışlık varsa sonuç eline ulaşmamış da olabilir.

Sen de bağlı bulunduğun İlçe THH'yi arayıp bilgi almalısın.

Merhaba. Dün sizin sayenizde başvuru yaptım. Servise gidip, bir tarafı düzelip diğer tarafını bozmalarından ötürü başvurmuştum. Vatan'dan aldım ben bu bilgisayarı. KoçSistem bana belli forumlar vermişti, onların fotoğrafını atmadım. Şikayet edilen yer olarak Vatan'ı yazdım. Bir sorun olur mu? Daha dün başvuruda bulunmama rağmen "savunması istendi" yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Bu kadar hızlı işler mi işlemler? İzmit'te görülüyor davam.

Vatan'ı şikayet etmende yanlış bir durum yok. Faturada kim yazıyorsa o şikayet edilir. Bu kadar hızlı savunma istendiğine şahit olmadım ancak bu bir sorun teşkil etmez

Ortalama 1 ay sonra açıklanmış olur.

Şimdi tekrar aradım ben ilçe hakemini. 26.05.2019 da başvuru yaptığımı, 10.06.2019'da savunması istendi durumuna geçtiğini belirttim. Yasal süre 6 ay 1 ay değil diye bir cevap aldım. Yani demesine göre 6 ay içinde savunmasını verebilirmiş.

Merhabalar, N11'de bir satıcı ürünü iade almıyordu THH'ye başvurdum, 1 ay oldu ve vazgeçmek istiyorum bu THH başvurusundan. nasıl yaparım bunu yardımcı olur musunuz.

Merhabalar, N11'de bir satıcı ürünü iade almıyordu THH'ye başvurdum, 1 ay oldu ve vazgeçmek istiyorum bu THH başvurusundan. Nasıl yaparım bunu? Yardımcı olur musunuz?
İlçe Hakem Heyetini arayıp ilgili şikayeti kaldırmak istediğinizi belirtmeniz yeterli. Benim de karardan önce çözülen bir şikayetim olmuştu, şikayeti kaldırmak için zahmet etmedim açıkçası

İlçe Hakem Heyetini arayıp ilgili şikayeti kaldırmak istediğinizi belirtmeniz yeterli. Benim de karardan önce çözülen bir şikayetim olmuştu, şikayeti kaldırmak için zahmet etmedim açıkçası
Bu kadar kolay olması şaşırttı Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…