Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

İlçe hakem heyetine mi yapmalıyım? Yoksa sorun çıkarsa dediğiniz 15 gün içerisinde mi yapmalıyım?

Bence başvuru yaptığın Tüketici Hakem Heyetini ara ve durumu izah et düzeltilmesini iste.

Hakem heyetine gerek kalmadan ürün değişimi kabul edildi. İçindeki kusurlar sebebiyle telefonda değiştirmeyiz deseler de ürünü onlara yollayınca ikiletmediler. Teknobiyotik beni şaşırttı, netteki yorumları okuyunca THH'ye giderim diyordum.

Teşekkür ederim bilgiler için @BilgisayarKurdu

Faturası kesilen ve elinize ulaşan bir ürün ise, fatura üzerinde zaten en azından biri yazıyor olacaktır. Haricen resmi internet sayfaları üzerinden de bulabilirsiniz. Mersis'i bahsettiğim alanlarda bulamazsanız faturanın bir örneğini dosya eklerine yüklemeniz yeterli olur. Şikayet metni içerisinde hangi siteden aldığınızı net bir biçimde belirtmeniz, dosya ekleri ile de beslemeniz yeterli olacaktır. Ne

Bazı sebeplerden ötürü faturanın kesilemeden, kesilse bile size ulaştırılamadığı durumlarda web sayfasında gerekli bilgileri bulamazsanız boş bırakıp, şikayet metni içerisinde durumu ifade edebilirsiniz. Benim vergi - mersis bilgilerini boş bırakarak şikayet etmem gereken 2 olay oldu, şikayet metninde durumu ifade edip eldeki tüm belgeleri ek olarak yüklemeniz yeterlidir.

Tamam hocam, çok sağolun.

THH başvurusunda vergi numarası girmek zorunlu mu? Markaların vergi numaraları internette yazmıyor da.

Firma adı ve ya TCKNO ile de şikayette bulanabilirsin ama sonuçta haklı çıktığında icra yaptırımı uygulayabilmen için vergi numarası olması gerekiyor. yani vergi no olmadan kazansan bile paranı alamama ihtimalin var.

Ürün değişim talebi için vergi no'ya gerek var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…