Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Keyfi olarak iade aslında doğru bir kavram değil, keyfim istedi iade ediyorum şeklinde bir hak tanınmıyor aslında. Ürünün gürültü seviyesi hakkında satın aldığım sitede bir bilgi yoktu, fan sesi beni rahatsız ediyor gibi sebeplerden memnun kalmadığını ifade edersin. Kullanmadan geri yolladım ancak servis iade raporu vermedi diye eklersin.

Mersis veya vergi numarası fatura üzerinde yazmıyorsa web sayfasına bak, orada da yazmıyorsa şikayet kısmında bunu dile getirerek, faturanın dijital bir çıktısını da eklere yükleyerek gönderebilirsin.

E devlet giriş yap ve mersis uygulamasına gir. Firma sorgulama bölüminde unval ile sorgula sonra mersis no ve vergi no gelir. Faturada vergi no yazmaması ilginç.

Anladım hocam sağol. Peki servis iade raporu vermediyse üründe sıkıntı yok diye düşünürlerse. Aslında adamlar cihaza adam akıllı bakmamışlar bile. Sadece içine win10 kurup yazılımsal olarak incelemişler.

Hocam size özelden nasıl ulaşabilirim ? Mail adresinizi paylaşmanız mümkün mü ? Belge göndereceğim de fikrinizi almak için.

@BilgisayarKurdu Hocam kusura bakma başını ağrıtıyorum ama önemli bir şey soracağım. Ben ürünü hepsiburada.com'dan aldım ancak satıcısı başka bir şirket. Bu durumda şirket unvanı, vergi no ve mersis no için hepsiburada'nınki mi yoksa satıcınınki mi lazım?

Faturada kim yazıyorsa onu yazacaksınız hocam. Misal ben de N11 üzerinden bir satıcıdan almıştım. O satıcıyı yazdım.
Hocam size özelden nasıl ulaşabilirim ? Mail adresinizi paylaşmanız mümkün mü ? Belge göndereceğim de fikrinizi almak için.
BilgisayarKurdu hocam çok önceden paylaşmıştı diye hatırlıyorum. Konuyu baştan okurken yorumun birinde görmüştüm.

Faturada kim yazıyorsa onu yazacaksınız hocam. Misal ben de N11 üzerinden bir satıcıdan almıştım. O satıcıyı yazdım.
Hocam peki ben onu bilmeden şöyle bir şey yaptım: Cayma hakkı dilekçesinde muhatap şirket olarak hepsiburada.com'u yazdım ancak bu dilekçeyi sadece hepsiburada.com'dan iade talebi oluştururken ve kargoyu geri yollarken kutunun üstüne koyarak kullandım. Yani daha THH'ye bu dilekçe üzerinden başvurmadım. Yine aynısını mı koymalıyım yoksa bu önem arz etmez mi?

Aynı dilekçe olmasına gerek olmayabilir. Anladığım kadarıyla birkaç gün önce bir ürün aldınız, iade etmek istiyorsunuz. Hb sanırım iadeyi reddetti. Onların ekran fotosunu alıp Thh ye başvururken pdf e ekleyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…