Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Bu konuda paylaştığım linke bir göz at. O zaman CPU sıcaklığı gelir.

Hatta rehber varmış; [Rehber] MSI Afterburner CPU Sıcaklığını Gösterme - Technopat Sosyal

Hocam o rehberi yaptım, ancak OSD göster dediğim halde göstermiyor. Bağlantıda ki konuya da yazdım bilgilendirme amaçlı.

İlk resimde ki testi tam ekran yaptım. İşlemci testi yaptım, bellek testleri falan hepsini mi çalıştırayım? Bir de yazı yazayım mı anlaması için ekran görüntüsüne? Bir de sağ tarafta işlemci core hızı, CPU-Z ile bire bir tutmayabiliyor veya yakalanmıyor herhalde görseli çekerken, bu durum bir belirsizlik yaratmaz karşı tarafa? Diğer resim için işlemci sıcaklığı göstermeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
İl Hakem heyetine elden başvurmuştum numarasını bir arayayım teşekkürler.

Fiziken gitmekte zorlanacağın bir yer ise veya gitmek istemiyorsan ürünü korumalı şekilde kargola ve kargo ücretinin fişinin de dijital formatta görüntüsünü alarak THH'ye aktar.

O kargo ücretini de alırsın. Ben bir SSD'yi iade ederken bilir kişinin ayağına gitmeyi kabul etmedim, kendisine de ilettim. 3 kuruş paranın iadesini alacağım diye koca 1 günümü hiç edemem neticede. Belki sen de çalışıyor veya farklı bir sebeple meşguliyet içerisinde olabilirsin.

Son paylaştığın görsel gayet net, onu kullanabilirsin. Başvurunu yapabilirsin, detaylardan bahsettik zaten.

"Ürünün performansı direkt olarak düşüyor, verdiğim paranın hakkını alamıyorum" çerçevesinde hakkını arayacaksın.

Tamam. Diğerin de CPU sıcaklığı MSI AfterBurner ile gözükmüyor ne yaptıysam. Zaten CPU testinde belli oluyor CPU sıcaklığı.
@BilgisayarKurdu
Ekleme: THH başvurumu gerçekleştirdim. Şikayetimi fazla detaya girmeden tekrar tekrar okuyup ve düzenleyip yazımı yazdım. Yazımda tabi ki kargoya verdiğim tarihi ve bana gönderdikleri tarihi de yazdım. Faturamı, Servis raporumu ve sizin söylediniz görselleri PDF haline getirip ekledim yazıya. Sonuçlanırsa veya bilirkişi tarafından istenirse tekrar size dönüş sağlayacağım.

Son düzenleme:
Üniversite vs mi hoca?

Üniversite vs mi hoca?
Teknik Meslek Lisesi ama ne yaptığını bilemem. Biraz yaşı vardı adam tiz sesleri duymuyorum dedi, oturduğum yerden duyuyodum o kulağının dibinde duymuyordu Içini açıp bakma yetkisi var daha somut bir şey bulabilmek için. Bakalım Coil Whine nerelere gidecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…