Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

O zaman sizi fazla yormadan bana yardımcı olmaya çalışıp, yüreğime su serptiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İçimi çok rahatlattınız. Uzun süredir aklımı bununla çok meşgul ediyordum ve bundan kurtuldum. Çok teşekkür ederim. İyi geceler. [emoji4]

Ben teşekkür ederim, kendim de 9 aylık mücadele sonucunda sıfır karbon kadroma kavuştum Bazen hukuki yolların dışında internet ağının geniş kitlelere ulaşabilme avantajını da kullanmak gerekiyor. Her mecrada yaşadığınız sorunu bağırmanız gerekiyor.

Arkadaşlar sizden ricam sonuca ulaşan başvurularınızı burada paylaşın

Son düzenleme:
Tekrardan selam. 24 gün geçti hala savunması istendi diyor. Bilgisayarın gömülü bataryası şişik durumds ve tehlike saçıyor. Böyle durumlarda süreci hızlandırmaları gerekmez mi?

Bu tip durumlarda kendi sağlığınızı önce siz düşüneceksiniz. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak önlemini almaktan zarar gelmez. Varsa başka dizüstü sistem kullanın şimdilik. Yoksa da bu tip durumlarda insanlar mağdur oluyor açıkçası, kaçamıyoruz bundan.

Yakın bir zamanda karar açıklanır.

Zaten bilgisayarı kullanmıyorum, başka cihaz ile devam ediyorum. Haftada bir iki açıyorum 5 dk geçmeden kapatıyorum. İnşaallah dediğiniz gibi çabuk açıklanır. Üni. son sınıfım tam da okul zamanına denk geldi. Bu durum çok sinir bozucu ama sanki alıştım. [emoji23]

"Geç gelen adalet zulümdür" diye boşuna söylememiş atalarımız.
Sistemi kontrol ettim, 25 günlük bir süreç sonunda "karara bağlandı" diyor. Ama hakkında ne karar verildi göremiyorum. Adresime tebligat gelecek galiba, orada yazar herhalde değil mi? Bu karar kağıdı adresime kaç günde geliyor? Bulunduğum konum İstanbul Anadolu Y.

Postayı beklersen fazladan 1-2 hafta sürebiliyor. Sen sol taraftaki sekmeden sonuçlanan dosyana gir, orada karar belirtilir bugün yarın. O karar ile neticeye ulaşabilirsin. Heyetten talep ettiğin hak neyse; satıcıdan da o hakkı talep edebilirsin. Şikayette talep ettiğin hak neyse onu talep et yani

Belki de aleyhine sonuçlanmıştır, belli olmaz.

Yapılan başvurular kısmından bahsediyorsun galiba. Peki bakacağım, teşekkür ederim.

Yapılan başvurular kısmından bahsediyorsun galiba. Peki bakacağım, teşekkür ederim.
Sürecin sonucunu iletirsiniz bakınca, ben de merak ediyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…