Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Çok ilginç, ben şu ana kadar 2 başvuru yaptım. İkisinde de 1 gün sonra savunma istendi. İkisini de kazandım hem de tüketici hakem heyeti karar çıkmadan. Anlaşmaya çağırdılar paramı aldım.
Sizin durumunuz daha ilginç olabilir mi ?
Belki de virüs döneminde başvuru yaptığım için böyle olmuş olabilir siz ne zaman başvurdunuz acaba ?

Emin misin? Şikayet kısmına satıcı yerine farklı birini yazsan bile şikayet kısmında derdini net ve ayrıntılı şekilde anlatırsan THH yine yardımcı olur doğru kişiye savunma yapılması için tebliğ gönderebilirdi.

------

Dediğin şekil anlattım ve diğerin de nasıl savumduysam öyle savunup kazandım. Dediğin resimleri seçtik ve gönderdik kanıt olarak. Senin bir lafını alıp yazdım.

Diğer kazandığın konunu hatırlamıyorum; bu konun için yazdıklarımı alıntıladım. Söylediğim şekilde başvurmamış olsan da gerizekalılık THH'de. Kolaya kaçmanın peşindeler tüketicinin derdi ortada ancak hala daha bürokrasi peşinde koşturuyorlar seni.

Arayıp aynı şikayeti satıcı için yinelemek istediğini belirt. Yapacak bir şey yok.

Söylediğim şekilde başvurmamış olsan da gerizekalılık THH'de. Kolaya kaçmanın peşindeler tüketicinin derdi ortada ancak hala daha bürokrasi peşinde koşturuyorlar seni.
Aynen öyle hocam. Nasıl sinirlendiysem, en azından haklı çıkarsa, kararı kullanıcıya bıraksa. Bana ne dediysen harfiyen anlatıp ve kendimden bildigim bir kaç cümle ile bitirdim. Acer konusunda da ne yaşadıysam o şekilde de belirtmiştim ve kanıt olarak sadece servis raporu vardı, böyle resimle anlatayım daha net için yoktu. Hocam karar da 2dk sonra girmiş, yeni toplanıp nasıl hızlı karar verdiyse. Kağıt gelmeden kadar bağlanmıştı ve karar formu yoktu. 1 hafta sonra bakayım dedim, karar formu yayınlamışlar idi. Burada ben de satıcı versem diye düşünmüştüm, genelde öyle veriyorlar sorun yaşasan garanti ile. Zaten cevabı da öyle vermiş bana

Teşekkürler hocam. Zaman ayırdınız falan bu kadar bilgiyi verdiğiniz için THH konusunda. Ben TV'i de verecektim vazgeçtim, görüntü rahatsız edecek piksel değil ve bu sonucu da görünce insan ugraşmak istemiyor mahkemeyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…