Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Ürünler arızalanabilir bu çok normal bir durum, servise gönderirsin sorunlu parçayı değiştirir geri gönderirler. 1 yıldır kullandığın bir ürün neticede.

Belirttiğin hak 6 ay içerisinde arızalanırsa mevcut. İade veya değişimi seçebiliyorsun. Fiyatlar sürekli arttığından servisin iade onayına hiç itiraz bile etmiyor zaten satıcılar. İade işlerine geliyor neredeyse.

Panelle ilgili arıza var sanırım. Eğer ellerinde panel yoksa iade ya da değişim raporu veriyorlarmış. Bu doğru mu?

Herkese merhaba arkadaşlar bende thh başvurusu yaptım size sorularım var iPhone XR cihazım var 7 aylık falan ön kameramda çok ufak bir toz fark ettim önemsemedim daha sonra aynı cihazı kullanan arkadaşlarımda sorun yoktu bende cihazı servise gönderdim ekran kasa arası boşlukta vardı servis toz yok dedi ekran contasını değiştirip bana yolladı cihaz geldiğinde toz daha da artmıştı bende kabul etmeyip bir daha gönderdim servis tozu görüp cihazı Apple'ye gönderi Apple sorun yok deyip bana geri gönderdi bende sinir oldum tamam toz 2 3 parça ama sonuçta suya toza dayanıklı bir cihaz içimi açıp 2 dk temizlenecek bir sorun için servis servis geldi gitti thh verdim sizce sonuç ne olur.

Merhaba arkadaşlar,
Watsonstan kulak üstü bir AKG N60nc kulaklık aldım ve performansını ve noice cancelling ini çok yetersiz buldum, hemen geri paketleyip iade talebi açıp gönderdim. Fakat ürünün kutusu açıldığı ve satılabilirliğini kaybettiği için teknik servis onayı almak zorunda olduğumu belirttiler. Ürünü bana geri kargoladılar ve verdikleri teknik servis numarası hatalı çıktı tarafıma yenisi ile dönüş yapacaklarmış.
İsim benzerliği olan bir servis nosu vermişler Google'dan bakıp. Daha kendileri servisten habersiz kısacası.
Böyle bir durumda thh ye gitmeyi düşünüyorum, beni haklı bulacak mıdır cayma hakkımı kullanabilir miyim?
İkincisi geri gönderdikleri kargoyu kabul edersem benim zararıma bir süreç yaratır mı?
Şimdiden yorumlar için teşekkürler.

Bende incehesaptan kulaklık aldım mikrofonunda cızırtı oluyor bende ve evdekı 3 pcde denedim. Yolladım servıse yollucaz onlardan ıade kararı gelırse ıade verırız dedıler yolladık servıs bızde sorun gozukmuyor dedı gerı yolluyorlar bakalım gelınce sorun cozulmedıyse thh basvurucam.

Bakalım teknik servisin pek müşteri yanlısı olduğunu düşünmüyorum bu durumlarda.
Ben kulaklık geldiği gibi gideceğim thh ye.
Aynı olay başına gelen varsa yorum yapabilirse çok faydalı olur.
@SPHINXX

Hocam servıs sorun gormedı gerı yolluyor bakıcam sorun devam edıyorsa thh basvurucam bende.

Sosyalde konuyu silemiyorum diye açmak istemiyorum, ama firmanın ne olduğunu herkes görse ne olur sanki?

Alışveriş yaptığım internet sitesi kapanmış. Gönderdiğim e-posta "Kullanıcı için posta kutusu dolu" hata mesajıyla adrese teslim edilemiyor. Telefona kimse cevap vermiyor. Bazı zaman bir dakika kadar çalıyor ve kapanıyor, bazen de hiç düşmüyor. Firma ile hiçbir türlü iletişim kurulamıyor.

İcra için de masraf olacaktır. Firmanın kapatıldığı, firmanın hesaplarında yeterli para olmadığı ve haciz konulduğu yönünde bilgiler okudum. Bazıları ise muhatab bile bulamamış. 250 TL civarında bir ürün için ekstra masrafa girilir mi, buradan bir sonuç elde edebilir miyim, icra hakkında yeterli bilgi ve deneyimim olmadığı için açıkçası nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…