Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Konundan yazmaya devam edersen bütünlük olur.

Küçük bi dükkandan.
Peki dükkan da mı kapalı? Telefondan engellemişse başka hattan bir ara, ürün bozuk ise, hala ulaşamıyorsan dolandırılmışsın demektir. Faturanda elinde yok. Karakola gidip önce şahısları buldurman gerek. Tüketici Hakem Heyeti kişileri tespit edemez.

Birde ürünün ne olduğunu söylersen daha yardımcı olabiliriz, üreticiden bir yardım isteyebilirsin, ürünün servisinden yardım istemeyi dene, hiçbiri olmazsa mecburen karakola gideceksin şikayette bulunacaksın, bu ürünün kutusu garanti evrakları falan yok mu içinde?

İnternet Servis Sağlayıcım ile 2 yıllık sözleşmem var. Fiyatlara %7,5 ÖİV (Özel İletişim Vergisi) oranını yansıtmışlar. İki aydır 2 TL fazladan fatura gelmekte. Sabit fiyat olmadıktan sonra bu sözleşmelerin ne anlamı var ki. Haksız mıyım? Bunu THH'ye iletsem sonuç alır mıyım ki? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,24.09.2020 tarihinde Hepsiburada.com üzerinden aldığım monitörde ölü piksel çıktığı için değişim talebinde bulunmuştum. Hepsiburada'nın 1 adet ölü piksel reddi üzerine tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum fakat 6 aydır savunması geldi aşamasında bekliyorum. THH karar süreci ne kadar sürüyor, beklemek dışında yapabileceğim bir şey var mı merak ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bende Hepsiburada connectgame satıcısından klavye aldım ve bana ulaştığı günün ertesi günü iade talebinde bulundum fakat reddedildi. Sorunsuz kutusunu her şeyiyle birlikte vermeme rağmen şu an bana ürünü geri gönderiyorlar. THH'ye başvurmayı düşünüyorum. Fakat e fatura göndermediler ve asıl faturada kutunun içindeydi. THH başvurusunda bir sıkıntı çıkar mı?

@BilgisayarKurdu Merhaba 12595 lialık tutar icin tuketici hakem heyeti bakmiyor galiba hangi mahkemeye ne sekil de basvurmam gerekli hakkimi arayabilmek icin? Alisveris yapilan site amazontr ürun iptali sonrasi para hesabima yatmadi. 1 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…