Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Ya da tebligatın bana gelmesini.
Beklemene gerek yok. Zaten belgeyi gönderdiğin de inceliyorlar, baktı sonuç çıkacağı yoksa veya inadına süre bekletmek için savunma yapabiliyorlar. Kararı 1 ay içinde yerine getirmek zorundalar, itiraz ettiklerinde bilgisini alırsın 15 güne yerine getirmezlerse sorarsın savunma yapmış mı diye.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Sevgili arkadaşlar farklı bir konu tamamen forum ve alışveriş alanıyla alakasız ancak THH'ne başvurmuştuk, kendileri kararı görevsizlik olarak açıklamış. Bu durumda Tüketici Mahkemesi'ne mi itirazımızı yapmamız gerek, nasıl bir yol izlemeliyiz sizce aydınlatacak biri olursa gerçekten çok müteşekkir olurum.

İki şahsın arasında yaptığı 2. el alışveriş mi

İki şahsın arasında yaptığı 2. el alışveriş mi
Hocam karar formu çıkmıştı. Şimdi tebligat elime gelince 15 gün beklesem o sürede firma aramazsa 15 günün sonunda mağazaya gitsem süreniz doldu itiraz etmediniz ödeme işlemini yapacak mısınız desem. Cevaba göre daha sonrasında icra başlatsam daha mı mantıklı olur?

karar sonucu nedir, değişim mi iade mi ?
beklemeden ve itiraz süresinden bahsetmeden firmaya başvur boşa vakit kaybetme.

karar sonucu nedir, değişim mi iade mi ?
beklemeden ve itiraz süresinden bahsetmeden firmaya başvur boşa vakit kaybetme.
Hocam şimdi konuştum tebligat gelsin bir kaç gün sonra gideceğim firmaya fotoğrafını çekip sisteme yükleyip ürünü alıp iadesini yapacak. Şuanlık bir problem çıkarmadılar.

Son düzenleme:
Karar formu ile aynı Sen karar formunu PDF halini at. Firma seni niye oyalıyor. Ben karar formu eve gelmeden iade teklifi ettiler
Bilmiyorum ki hocam süreç belki orada öyle işliyordur diye düşündüm büyük tenoloji zinciri olduğu için. Fazla ısrar etmedim tekrar kendileri ile görüşürüm. Ya da bir kaç gün sonra bir şey demeden mağazaya giderim form ile ürünle beraber iademi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…