Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Bilmiyorum ki hocam süreç belki orada öyle işliyordur diye düşündüm büyük teknoloji zinciri olduğu için.
Hepsiburada küçük bir şirket mi? Bence oyalama kampanyası başlatmış olabilirler. Zaten PDF'de imza var ve sizden foto istiyor. Ha orijinal gönder derseler belki orijinal imza atılmış kopyası olmazsa anlarım.

Hepsiburada küçük bir şirket mi? Bence oyalama kampanyası başlatmış olabilirler. Zaten PDF'de imza var ve sizden foto istiyor. Ha orijinal gönder derseler belki orijinal imza atılmış kopyası olmazsa anlarım.
Anladım hocam telefondaki bayan gidip kendin de alabilirsin dedi kararı tebligat beklemeden, ya konuyu çok bilmiyor ya da dediğiniz gibi oyalıyor.

Anladım hocam telefondaki bayan gidip kendin de alabilirsin dedi kararı tebligat beklemeden, ya konuyu çok bilmiyor ya da dediğiniz gibi oyalıyor.
Her şey artık internet üzerinde kayıtlı. O karar formu numarası var kayıtlı sistemde. Yani uydurup yazsan da bakıyorlar numaraya ve arıyorlar gerekli yerleri, yani inceliyorlar. Bu kadar kolay iade istiyorsanız demek iade zarar ettirmiyor. Ben 2 sene olmuş parayı iade alınca alacağım cihazlar da ona göre pahalandı aynı performansta cihazlar. Para iadesi üstüne çek falan isteyin bari.

Hocam açıkçası indirimden almıştım kulaklığı ama şuan başka bir yerden yine indirimde kulaklık aldım. O yüzden paramı geri alsam benim için yeterli, o konuda sıkıntı çıkarmasınlar razıyım.

Tebligat gelmesi kaç günü bulur ortalama önümüzdeki hafta elime ulaşır mı sizce?
Bana gelmesi 5 gün sürdü.

Ben halen uğraşıyorum misli değişime. Adamlar aramıyor, talep oluşturmuşlar oradan bana 2-3 günde bir öneri bulunuyorlar. 2-3 günde yazdıkları talebinizi inceliyoruz döneceğiz kısa sürede diyor. İncelediklerini sanmıyorum rastgele bulup başından savmaya çalışıyorlar. Hepsiburada ne kadar önem verdiğini müşteriye onu anladım. Sorun oldu tebligat var muhatap bulamıyorum. İlgilenen departman veya müdürlüğünden arasalar daha kolay orta yolu bulalım diye bir hizmette yok.

Hocam çok haklısın vallahi bu konuda maalesef müşteriye memnuniyet bu kadar. Ben kulaklığı aldığımda ürünün altında 14 gün kolay iade ibaresi vardı hiç bir şekilde hijyen ürünü olduğu iade edilemediği yazmıyordu. Sonradan böyle bir koşul koyup ürünü almayacaklarını öğrendim. Artık bundan sonra amazon hariç kolay kolay Bi yerden bir şey almayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…