Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Elin adamı bu hizmeti verirken, ama kendi insanından değer göremiyorsun ne kadar kötü bir şey. Belki hakkını hakkımızı alırız ama bizi bu süreçte uğraştırıyorlar. Pişman ettiriyorlar aldıkları ve verdikleri hizmetten. Zaten bunlardan alacağım ürün son olacak gözüküyor. Yeter ki ürün sorun çıkarmasında bir daha uğraşmayayım bunlarla.

Aynen öyle hocam maalesef keşke böyle bir düzen olmasa daha iyi bir hizmet alsak. Amazon'dan monitör almıştım ölü piksel çıkmıştı adamlar direk gönderin iade alalım dediler. Bu monitörü başka bir yerden alsam büyük olasılıkla monitör olduğu için iade alınmayacaktı servise gidip oradan da bana ölü piksel adedi az deyip ürün elimde kalacaktı sonra yine tüketici hakem heyeti ile uğraşacaktım.

Sıkıntıymış hocam aramamaları da Bi garip cidden Aslında beni oyalamamaları gerekir piyasanın baya altında iade edecekleri ürünün tutarı. Ürünü benden alınca ne yapıyorlar bilmiyorum ama servise gönderip yenisi ile değişimi oluyorsa her şekilde ürünüm yeniden satışa koyup daha iyi bir şekilde kar ederler.

Büyük ihtimalle döviz kuru üzerinden alışveriş yaptıkları için topluca markaya iade edip parasını geri alıyordur. Döviz artması bunlara yaradı sanırım. Türk parasıyla işlem yapıp zarara gireceklerini de sanmıyorum bu zamanda.

Anladım hocam her türlü onların lehine o halde. Peki hocam oldu da itiraz oluşturup mahkemeye başvurdular kazanma ihtimalleri olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…