Tüketici hakem heyetine fatura olmadan başvurmak

Niachxd

Hectopat
Merhabalar öncelikle ben geçtiğimiz aylarda bir kulaklık almıştım ürün bozuk olduğu için Logitech ile iletişim geçip ürünün bozuk olduğunu dile getirdim ve yeni ürünü gönderdiler, gelen üründe bozuk çıktığı için Logitech ile tekrar iletişime geçtim ve ürünü geri göndermem gerektiğini söylediler, kendileri tarafından UPS iade etiketi oluşturuldu ve PDF bana gönderildi çıktı alıp ürünü gönderdim. Logitech tarafından bütün ücretler ödenmesine rağmen UPS ürünü teslim edemedi ya da etmedi pek emin değilim. Gümrükleme yapılması gerektiğini dile getirdiler ve gereken bütün bilgiler PDF'in üzerinde vardı teslim alacak kişinin isim soy isim ve numarasına kadar.
Ürün eğer Türkiye'ye geri dönerse şu kadar ödemem gerektiği söylendi. "iadesi durumunda yaklaşık Express saver servisi ile 470 USD navlun ücreti, alıcı ve TR gümrük masrafları fatura edilir." ürünü geçen ayın 10'unda gönderdim. Geçen ayın 21'inde UPS bana ulaştı ve benden teslim alacak kişinin numarası ve ismini istedi bunları gönderinin üstünde bulabileceklerini söyledim. O günden beri UPS ile görüşüyorum, ürünü gümrüğe terk etmek istediğimi beyan ettim Red edildi, bu sefer de ürünü imha edilmesini istedim gene Red edildi. Ürün Türkiye'ye geri dönmeden tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ama elimde bir fatura olmadığından işlem yapılmayacak diye korkuyorum ne yapabilirim bu konuda teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı