Tüketici hakları neden reddetti?

Servis raporundan dolayı red yemişsin. Servisten detaylı rapor istemen lazım. Adam macunu yeniledik deyip yollamış. Ya da yeniden servise gönderceksin aynı sorunları yaşıyorum düzelme olmadığını dile getirip detaylı rapor isteyip tamir ettirmeden yeniden thh ye başvurmalısın. Birde faturan olmadığı için garanti dışı tamiratı onaylı yazmışlar mavzuatı biraz araştır yeniden başlat işlemleri. Thh yi arayıp detaylı bilgi alabilirsin.
Servis raporuna yazdım ben bu sorunun kronik sorun olduğunu faturada ekledim.
Garanti durumu garanti içi yazıyor.

Servis raporuna yazdım ben bu sorunun kronik sorun olduğunu faturada ekledim.
Garanti durumu garanti içi yazıyor.
Senin belirtmen bir şey ifade etmiyor. Servis senin şikayetlerine istinaden detaylı şekilde kartında meydana gelen sorun/sıkıntıları yazacak, sen de bunu thh ye ileteceksin. Thh rapor ile kartını bilirkişiye verip onaylamasını isteyecek, bilirkişi raporunu onaylayacak ondan sonra hakların dahilinde istediğini yapabilirsin. Ama bu raporla hiçbir şey yapamazsın

Senin belirtmen bir şey ifade etmiyor. Servis senin şikayetlerine istinaden detaylı şekilde kartında meydana gelen sorun/sıkıntıları yazacak, sen de bunu thh ye ileteceksin. Thh rapor ile kartını bilirkişiye verip onaylamasını isteyecek, bilirkişi raporunu onaylayacak ondan sonra hakların dahilinde istediğini yapabilirsin. Ama bu raporla hiçbir şey yapamazsın
Şuan ne yapmam gerek?

Şuan ne yapmam gerek?
Yeniden şikayetlerini yazıp servise gönderceksin. Tamir edilmesini istemiyorsan bunu servise belirtip detaylı rapor isteyeceksin, vermeyiz derlerse bu senin yasal hakkın vermek zorundalar yaptırım gücün var yani. Raporda belirttiğin sorunlar varsa thh ye başvurcaksın. Ama yine söylüyorum thh den ayrıntılı bilgi alman en doğrusu ve benim yanlış veya eksik söylediğim yerler olabilir uzman değilim sonuçta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı