Yeni olduğu içinde henüz bir çözümü yok sanırsam. peki ilerleyen zamanlarda çözücü aracı çıkar mı?Yeni değil. Yeni olan sadece varyantı.
Yeni olduğu içinde henüz bir çözümü yok sanırsam. peki ilerleyen zamanlarda çözücü aracı çıkar mı?Yeni değil. Yeni olan sadece varyantı.
Bu yöntemi deneyemedim ancak şimdilik pc yi kullanmak adına virüsün bulaştığı bilgisayarımdaki klasörleri ve harici diske de bulaşan tüm klasörleri harici diskimde yedekledim.Çözüm bulununcaya kadar orada saklı tutmaktan başka yapabileceğim bir şey yok.Daha sonra tüm dosyaları silerek formatladım yeni bir kurulum yaptım.AV programları bizi bu saldırılardan korur mu ? bilemiyorum. Artık AV programları ile bu tür saldırılardan korunmaya çalışacağız...Arkadaşlar dosyaları nasıl kurtaracğınızı buldum. Kurtarmak istediğiniz klasöre sağ tıklayın özelliklere tıklayın. ardından "önceki sürümler" sekmesini tıklayın. orada klasörün önceki sürümünü görecekesiniz. önce klasörü aç deyip açın sonra kapatın sonra geri yükleyin.
Deneyen oldumu. işe yarıyormu arkadşlar.
Kardesim aynı sorun bendedMerhabalar,
Tüm dosyalarım .msop uzantılı oldu fidye yazılımı olduğunu öğrendim tüm önemli dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Ek olarak benden 490$ istiyorlar
''ATTENTION!
Don't worry, you can return all your files!
All your files like photos, databases, documents and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
This software will decrypt all your encrypted files.
What guarantees you have?
You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.
You can get and look video overview decrypt tool:
Price of private key and decrypt software is $980.
Discount 50% available if you contact us first 72 hours, that's price for you is $490.
Please note that you'll never restore your data without payment.
Check your e-mail "Spam" or "Junk" folder if you don't get answer more than 6 hours.
Reis aynı durum bende var bugün oldu gözünün yağını yiyimbi çözüm bulunMerhabalar,
Tüm dosyalarım .msop uzantılı oldu fidye yazılımı olduğunu öğrendim tüm önemli dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Ek olarak benden 490$ istiyorlar
''ATTENTION!
Don't worry, you can return all your files!
All your files like photos, databases, documents and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
This software will decrypt all your encrypted files.
What guarantees you have?
You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.
You can get and look video overview decrypt tool:
Price of private key and decrypt software is $980.
Discount 50% available if you contact us first 72 hours, that's price for you is $490.
Please note that you'll never restore your data without payment.
Check your e-mail "Spam" or "Junk" folder if you don't get answer more than 6 hours.
Reis olmadı bi çözüm bulun nolurArkadaşlar dosyaları nasıl ykurtaracğınızı buldum. Kurtarmak istediğiniz klasöre sağ tıklayın özelliklere tıklayın. ardından "önceki sürümler" sekmesini tıklayın. orada klasörün önceki sürümünü görecekesiniz. önce klasörü aç deyip açın sonra kapatın sonra geri yükleyin.
Deneyen oldumu. işe yarıyormu arkadşlar.
Ben denedim oldu şu anda kopyalıyor. msop dosyalarının yanın orjinalleri kopyalıyor.Bu yöntemi deneyemedim ancak şimdilik pc yi kullanmak adına virüsün bulaştığı bilgisayarımdaki klasörleri ve harici diske de bulaşan tüm klasörleri harici diskimde yedekledim.Çözüm bulununcaya kadar orada saklı tutmaktan başka yapabileceğim bir şey yok.Daha sonra tüm dosyaları silerek formatladım yeni bir kurulum yaptım.AV programları bizi bu saldırılardan korur mu ? bilemiyorum. Artık AV programları ile bu tür saldırılardan korunmaya çalışacağız...
Ben de oldu tüm dosyalar geri yükleniyor. siz de neden olmadı. hayret.Kardesim aynı sorun bended
Reis aynı durum bende var bugün oldu gözünün yağını yiyimbi çözüm bulun
Reis olmadı bi çözüm bulun nolur
Hocam Sana zahmet lütfen aşama aşama anlatabilir misin ? bende denedim az evvel beceremedim valla...Ben denedim oldu şu anda kopyalıyor. msop dosyalarının yanın orjinalleri kopyalıyor.
Ben de oldu tüm dosyalar geri yükleniyor. siz de neden olmadı. hayret.
Arkadaşlar bakın resimde geri yükle dediğiniz zaman msop ların yanına orjinallerini yüklüyor.. deneyin tekrar olması lazım.. Kurtarmak istediğiniz klasöre sağ tıklayın özelliklere tıklayın. ardından "önceki sürümler" sekmesini tıklayın. orada klasörün önceki sürümünü görecekesiniz. önce klasörü aç deyip açın sonra kapatın sonra geri yükleyin. eğer geri yükleme yapmıyorsa çift tıklayınca klasörün eski sürümünü açıyor dosyaları oradan başka bir klasöre kopyalayabilirsinz.
Bak önce hangi klasörü kurtarmak istiyorsan ona sağ tıklıyorsun. özelliklere tıklıyorsun. özelliklere tıklayınca ekledğim resimdeki pencere açılıyor. sonra geri yükle diyorsun. o dosyaları aynı klasörün içine mosapların yanına orjinallerini kopyalıyor.Hocam Sana zahmet lütfen aşama aşama anlatabilir misin ? bende denedim az evvel beceremedim valla...
Anladım çok teşekkürler dosyalar açılıyorsa süper bir çözüm yolu ! Bende geri yükleme noktası oluşturulmamıştı maalesef ben o özelliği kapatmıştım... ondan dolayı da geri yükleyemedim şimdi de formatladığım için bende o sekme henüz yok...Arkadaşlar işe yaradıysa cevap yazın bu fidyeci korsanlara taviz vermeyin.
Bak önce hangi klasörü kurtarmak istiyorsan ona sağ tıklıyorsun. özelliklere tıklıyorsun. özelliklere tıklayınca ekledğim resimdeki pencere açılıyor. sonra geri yükle diyorsun. o dosyaları aynı klasörün içine mosapların yanına orjinallerini kopyalıyor.
Anladım. diğer arkadaşla format atmdıysalar. bunu denesinler. işe yarıyor. hala kopyalıyorum. çok dosya var. uzun sürüyorAnladım çok teşekkürler dosyalar açılıyorsa süper bir çözüm yolu ! Bende geri yükleme noktası oluşturulmamıştı maalesef ben o özelliği kapatmıştım... ondan dolayı da geri yükleyemedim şimdi de formatladığım için bende o sekme henüz yok...
Bir çözüm yolu olarak ; tüm virüsleri temizledikten sonra tamamen geri yükleme noktasından pc'yi tekrardan yüklemen daha iyi olabilir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.