Tüm hesaplarım çalındı

TMK09

Centipat
Katılım
8 Kasım 2022
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Epic Games, EA, Ubisoft, Discord, Google hepsi çalındı kardeşim nasıl becerdi bilmiyorum. Şu an içimi döksem gözaltına alınırım kardeşim hakkında. Epic Games hesabımın epostasını değiştiremiyorum. Yardım eder misniz adamlar her şeyi ayarlamış. Kilitlenmiş diyor anca 1 ay sonra değiştirebilirsin diyor.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2024-04-23-13-54-17-283_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-23-13-54-17-283_com.android.chrome-edit.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğe başvurun, tüm hesapların şifrelerini değiştirip iki adımlı doğrulama açın. Verilerinizi yedekleyip zip haline getirin ve virüs taraması yapın, bilgisayarı sıfırlayın ve en son olarak kardeşinizi evlatlık verebilirsiniz.
 
Desteğe başvurun, tüm hesapların şifrelerini değiştirip iki adımlı doğrulama açın. Verilerinizi yedekleyip ZIP haline getirin ve virüs taraması yapın, bilgisayarı sıfırlayın ve en son olarak kardeşinizi evlatlık verebilirsiniz.

Ve PC'den 1576 km uzaktayım sadece Epic Games kaldı kurtarmadığım EA'ye de giriş kodu gelip duruyor yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum.
 
Ve PC'den 1576 km uzaktayım sadece Epic Games kaldı kurtarmadığım EA'ye de giriş kodu gelip duruyor yaklaşık 4 saattir uğraşıyorum.

Gerekirse tüm hesaplarına SMS doğrulamayı aç SMS kodu olmadan girmelerine izin verme.

Şu bilgisayara da şifre koy kardeşine verme bir daha.
 
Öyleydi zaten Epic'te ama aynı anda Gmail'e de mesaj geliyor ya.
Gmail'i kurtarın ilk, ana hesap Gmail'i alınırsa diğer hesaplar yanına promosyon olarak geliyor zaten.
 
Gmail aldım zaten EA Ubisoft Gmail kurtarıldı ama EA'ye giriş kodu şu anlık gelmiyor.

İlk önce kurtarın hesapları da giriş zorlamalarını halledersiniz. Bu arada bilgisayarı açıp internete bağlamayın, ilk iş bağlantıyı kesip format atmak olsun.
 

Geri
Yukarı