Bende hala yeni bir dağıtım keşfederken heyecan yapıyorumAz sonra ben de kubuntu kuruyorum yani heyecanlıyım![]()
Yeni yazı geldi:
Deepin OS Kurulumu Deepin OS Kurulumu ~ Ali Yatarkalkmaz
Son düzenleme:
Bende hala yeni bir dağıtım keşfederken heyecan yapıyorumAz sonra ben de kubuntu kuruyorum yani heyecanlıyım![]()
Bende hala yeni bir dağıtım keşfederken heyecan yapıyorumLinux başta biraz sıkıcı gelebilir. Hatta uzun yıllar Windows'a alıştıysanız "neredeyim ben lan" bile dedirtebilir. Ama birkaç gün şans verirseniz Linux ile iyi anlaşacağınıza eminim
Yeni yazı geldi:
Deep'in OS Kurulumu Deepin OS Kurulumu ~ Ali Yatarkalkmaz
Listeme ekliyorumHocam Calculate Linux ile de kapsamlı bir test sürüşü yapabilir misiniz?
Teşekkür ederim. İndirmeye başladım.
Listeme ekledimHocam İlledelinux'u inceler misiniz? Bu da @illedelinux hocamınki.![]()
Listeme ekledim![]()
İncelemek isterseniz buradan illedelinux-debian-Xfcebox adındaki son sürümü indirebilirsiniz.
Bu arada incelemede sizin bilgilerinize de yer vermek isterim. Forumda İlledeLinux hakkında yazdığınız nasıl ortaya çıktığını anlatan vb yazılarınızı çok okudum. Hem bunları hem de illedelinux hakkında bir bilgi içeren yazıyı gönderirseniz onu da yazımda alıntılayarak kullanmak isterimİncelemek isterseniz buradan illedelinux-debian-Xfcebox adındaki son sürümü indirebilirsiniz.
İndirmeye başladım bileİnternet adsl olunca biraz uzun sürüyor
Bu arada incelemede sizin bilgilerinize de yer vermek isterim. Forumda İlledeLinux hakkında yazdığınız nasıl ortaya çıktığını anlatan vb yazılarınızı çok okudum. Hem bunları hem de illedelinux hakkında bir bilgi içeren yazıyı gönderirseniz onu da yazımda alıntılayarak kullanmak isterim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.