Dünyanın Üremeyi Kesmesi Lazım

Bırakın bu işleri beyler en fazla 60 yılınız var zaten 100 yıl sonrasından sizene :D:D:D:D
(Latife Yaptım Anlamayan Olursa Diye Yazıyorum :) )

Bırakın bu işleri beyler en fazla 60 yılınız var zaten 100 yıl sonrasından sizene :D:D:D:D
(Latife Yaptım Anlamayan Olursa Diye Yazıyorum :) )

100 yıl sonra ben yokum tamam da, benim sizin, genlerinizden kopyalandığı, tıpa tıp aynı insan olacak, bu insanların dışarıda gaz maskesi ile dolaşmasını bazıları doğal karşılıyor. Ama şahsen ben öyle dünyada yaşamak istemezdim. Sadece size değil, siz ironi yapmışsınız, söylemim genele.

Hocam haklısınız dünya nüfusu ciddi seviyelerde artıyor ama birisi birine çocuk yapma diyemez.
Halk bilinçlendirilebilir bu konuda ama onun ötesi etik değil. Tabi bazıları var 10 yıldır evli 10 çocuğu var adam mola vermiyor. Böyle kişiler için etik denen kavram genişletilebilir. Biyolojik olarak da bir canlının soyunu ilerlete bilmesi önemli bir şey. Kondom diye bir şey icat edilmiştir bu arada 10 çocuk yapanlara bunun söylenmesi gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı