Türk gencinin bilgisayar alma çabası

Kardeşim sana dediğimi yap git adam gibi çalış 2000 2500 TL olan bir işe yorulursun ama alırsın bilgisayar 2 ay çalışsan 5000 TL yapar git birkaç ay çalış al.
Bende öyle yaptım birkaç ay çalıştım.

@XATESS hocam her şeye bir yerden başlaman lazım. Mesela örneğin bir bilgisiyarcıyla aram çok iyi kart falan denemek için veyahut da tavsiyeler için bir tanıdık bulmanızı tavsiye ederim. Artan kart piyasasında 2 ay çalışıp kendinize bir ekran kartı almayı tercih edin. Birazda aile desteği.

Eski kafa türk babalar çocuklarını böyle tanıdık esnalara (sözde) iş öğrensin alıcağı maaş önemli değil , harçlığını çıkarsın niyetiyle küçük çocuklarını o işe sokarlarsa , işletme sahibide bunu fırsat biliyor 15 yaşındaki çocuğu kandırırım kafasıyla takılıyor işte ama Z kuşağı biraz daha olayların farkında olmaya başlıyor. Yapıcak birşey yok.

Limon satsanız 2-3 ayda taş gibi sistem toplayacaksınız, ayda 10 dolara çalışan Vietnamlı tekstil işçisi mağduriyeti yapıyorsunuz. Neymiş yurtdışında çöpten RTX 3090 topluyorlarmış. Tüm dünya Amerika ve Avrupa'dan mı ibaret? Bir hayalin, hedefin varsa onu alırsın gerekirse güneşin altında meyve kasası taşırsın. 25 TL'ye seni saf bulmuşlar kandırmışlar.

Yaşınızı bilmiyorum ama 16 yaşını doldurup ailesinden çalışmak için izni olan kişiler McDonalds'da çalışabiliyor. Günlük 25 liradan çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. Kaç TL olduğunu bilmiyorum araştırabilirsiniz. @XATESS

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı