Türk kadınları sizce egoist mi?

@405668 arkadaşın amacı belli aslında. Bu kızlardan sağlam bir kazık yemiş ki nefretini bu konuda kusuyor.

Insanlara merhaba veya selam yazdığım zaman genelde tersleniyorum. Halbuki insanlar şu an arkadaş oldukları insanları zamanında yeni tanışarak bulmuş, tanımış, öğrenmiştir yani. Bir insanı tanımayı istemek genelde kötü karşılanıyor. Soru bundan kaynaklanarak gayet açık gibi.
Evet egoları çabuk yükseliyor.

Türkiye'de bir kıza her yaştan talep oluyor, örneğin 40 yaşında birisi de onunla birlikte olmak istiyor yaşıtı birisi de. Talep çok olduğu için en iyisini seçmeye çalışıyorlar, kendisine ve yavrusuna en iyi hayatı sunabilecek kişiyi seçiyorlar.

Avrupa'da talep dengesi olduğu için kimse önde başlamıyor, en çok etkileyen kişi kızla birlikte oluyor. İnsanlar birbirine sürekli iltifat etmiyorlar ve duygularını çok yansıtmıyorlar bu yüzden ilişkiler daha kolay kuruluyor ve daha kolay bitiyor. Birbirlerinde uzun süre etki bırakmıyorlar, Türkiye'de sevgilisinden ayrılan çoğu insan uzun süre aşk acısı çekiyor ve hayatına devam etmekte zorluk çekiyor, psikolojik olarak çöküyorlar. Medeniyet olarak Avrupa cidden fazla yol almış, bizim şu an oldukları seviyeye gelmemiz bile 50 yıl sürer.

Size de çok talep gelse siz de egolu ve seçici olursunuz, bu konuda yargılamak pek sağlıklı değil.

Şimdi Türk kimliğimi takıyorum: Bu kezbanlara gereğinden fazla iltifat edildiği için egoları poh pohlandığı için kendilerini normal bir erkekten daha üstün görüyorlar, bilmiyorlar ki aslında bir hiç olduklarını...

Yani biraz daha egoist kendini aşırı güzel sanıyor. Bol makyaj yapıp ben güzelim vs erkekler nasılsa peşimde istediklerimi yaptırırım havasında. Nerede argo tabirle at hırsızı, serseri tip varsa onlarla beraber oluyorlar. Yok yani küfürlü konuşan, sigara içmeyi karakter sahibi sanan, insan demeye bin şahit olan tiplerden hoşlanıyorlar. Linçlemeden önce çevrenize azıcık göz atarak anlamak mümkün.

Evet, ama bunu tüm kadınlar olarak özetlememek lazım. Bazısı öyledir, bazısı değildir.

Türk kızlarını bu hale getiren bu ikiyüzlülüktür:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun da sebebi kadınları sürekli baskı altında tutmaya çalışan dinlerdir.

Katılıyorum.

Türk kızlarını bu hale getiren bu ikiyüzlülüktür:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun da sebebi kadınları sürekli baskı altında tutmaya çalışan dinlerdir.

Efendim, benim düşünceme göre kadınları baskı altında tutanlar dinlerden çok dinleri kutsal kitaplara, Tanrı ve Peygamberin sözlerine göre değil kendi Mabadlarından ve sahte hocalardan yorumlayanlardandır. İslam kızları korumamızı emrederken onları sapıklardan ve katillerden uzak tutmayı kast ediyor (yani atıyorum biri karınızı öldürmeye kalkarsa onu savunmanız yardım etmeniz gibi emanet filan değil). Ama bizim zeki (!) milletimiz de bunu değişik değişik yorumlayıp kadınları baskı altına sokuyor. Size saygı kuralları çerçevesinde durumu açıklamaya çalıştım. İyi günler.

Ayrıca kendi oluşturduğunuz forumun kendi yazdığınız kurallarına dikkat ederseniz daha mutlu olurum.

Son düzenleme:
Hepsi olmasa da maalesef bir çoğu değişik. Nerede jiletçi, esrarkeş, hapçı varsa aşık oluyorlar. Sonra da şiddete maruz kalıyorlar. En sonunda akılları başına gelip ayyy iyi aile çocuğu bulsam da evlensem diye ağlıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı