Türk tanklarının yetersizliği

Tankların müzelik olmasıyla devlet adamlarının yetiştirilmesinin alakası nedir?
Ben sana haksızlık hatta rezilliği göstereyim mi?

Eki Görüntüle 2492825

Eki Görüntüle 2492827

Eki Görüntüle 2492829

Eki Görüntüle 2492830

Eki Görüntüle 2492831

Eki Görüntüle 2492832

Eki Görüntüle 2492833

Eki Görüntüle 2492842

Müzelik tanklarınn durumunu gör. Müzelik tanklarla askeri savaşa sokmak haksızlık, rezillik değil mi? Müzelik tanklarla girdiğin çatışma sonucu bu IŞİD tankları sergiliyor,askerimizde listesini yapıyor. Bu rezilliktir bu Türk ordusunun şerefine hakarettir.

Eki Görüntüle 2492835
Kaynak belirtmemişsin ve ne savaşı rüya alemlerindemi yaşıyorsun aktif olarak savaştığımız bir devlet yok eğer suriyeden bahsediyorsan bizzat tankları inceledim herhangi bir sorun gözükmüyor. Veya 2010 terör yılları diyeceğim fotoğraflar kaliteli ve dediklerinle eşleşmiyor neden bahsediyorsun?

Kaynak belirtmemişsin ve ne savaşı rüya alemlerindemi yaşıyorsun aktif olarak savaştığımız bir devlet yok eğer Suriye'den bahsediyorsan bizzat tankları inceledim herhangi bir sorun gözükmüyor. Veya 2010 terör yılları diyeceğim fotoğraflar kaliteli ve dediklerinle eşleşmiyor neden bahsediyorsun?

Bunlar 2016 Fırat kalkanı harekatından bunlar elbabda kaybedildi oradaki tankları görmekle olmuyor görerek olsaydı st chamond la bile gidilirdi bunların tamamı müzelik az Türk tanklarının hangi modellerden oluştuğunu bilsen anlarsın. Uydudan bile gözüküyor orada durdukları. Dediklerimin hangisi eşleşmiyor? M60T orada var attıklarımın çoğu Leopard 2A4, M60'ın numarası şuan aşağıda attığım kaynakta belitiliyor neredeyse hepsinin no belirtiliyor. Hangi savaşa demişsin Suriye iç savaşı ne? mahmut mu? Senin onları operasyon adı altında Suriye iç savaşına müdahil oluyorsun? Tankları Google Lens'e görsel aratmak çok mu zor? Hadi bunlar bizim değilse kimin? Kim Suriye'de Leopard ve M60T kullanıyor? Kaynakta kaybedilen tankların noktaları bile göstermiş. Bunların ışid e karşı kaybedildiğini zaten söyledim ee? 2016 da kameralar gayet kaliteli idi. Liste attık daha ne atcaksak?

Kaynak:
Al uydu görüntüleri ve numaraları ile birlikte. Daha lazım mı?

akhil-hill-hospital-768x432.jpg

al-bab-2-leopard-768x417.jpg

Leopard-xxx526-768x432.jpg

sabra-tank-licence-plate-768x432.jpg

Leopard-hospital-2-1200x675-1-768x432.jpg

Leopard-2A4-xxx-532-768x432.jpg

sabra-ammo-768x432.jpg

Son düzenleme:
Bunlar 2016 Fırat kalkanı harekatından bunlar elbabda kaybedildi oradaki tankları görmekle olmuyor görerek olsaydı st chamond la bile gidilirdi bunların tamamı müzelik az Türk tanklarının hangi modellerden oluştuğunu bilsen anlarsın. Uydudan bile gözüküyor orada durdukları. Dediklerimin hangisi eşleşmiyor? M60T orada var attıklarımın çoğu Leopard 2A4, M60'ın numarası şuan aşağıda attığım kaynakta belitiliyor neredeyse hepsinin no belirtiliyor. Hangi savaşa demişsin Suriye iç savaşı ne? mahmut mu? Senin onları operasyon adı altında Suriye iç savaşına müdahil oluyorsun? Tankları Google Lens'e görsel aratmak çok mu zor? Hadi bunlar bizim değilse kimin? Kim Suriye'de Leopard ve M60T kullanıyor? Kaynakta kaybedilen tankların noktaları bile göstermiş. Bunların ışid e karşı kaybedildiğini zaten söyledim ee? 2016 da kameralar gayet kaliteli idi. Liste attık daha ne atcaksak?

Kaynak:
Al uydu görüntüleri ve numaraları ile birlikte. Daha lazım mı?

Eki Görüntüle 2493012

Eki Görüntüle 2493013

Eki Görüntüle 2493014

Eki Görüntüle 2493015

Eki Görüntüle 2493016

Eki Görüntüle 2493017

Eki Görüntüle 2493022
Ne kadar kanıt gösterirsen göster anlamazlar boşuna uğraşmayın kanıtı atın geçin. Açıklamaya çalışmak zaman kaybıdır.

@Rapinoğlukasva Evet cevabınızı bekliyoruz. Süper güç olduk üzerinden 2 yıl geçti bu arada son teknolojiyiz ABD diz çöktü önümüzde :D Bor jelibon fışkırıyor yeraltından.

Bunlar 2016 Fırat kalkanı harekatı....
"Bilerek, isteyerek, harcandılar" orada... Ufacık iki ahbaplı çavuşuyla düşünse en fazla Relay'e koyacağın zırhsız tankı gidip konvoy ortasına koyduğun bilgisini karşı tarafa verdiler mi? Verdiler. Bir takım 2015 Tayland düğün faciası ve iphone günlükleri... oysa şeref, halsiyet v.b aramadan temizlemeleri gerekiyordu, dahili ve harici olarak gençliğe hitabedeki gibi. Kara bir günü hatırladım 2. elden.

Eline, ağzına sağlık, forumdaki bug'ları temizlemek ya da mikropların %99'undan arındırma rozeti gibi şeyler olsa ilginç olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı