Orcun61
Kilopat
Yaklaşık 6 ay kadar önce oturduğum sokağa Fiber çekildi ve binaya Türk Telekom Fiber kutusu koyuldu. Geçtiğimiz ayda da Türk Telekom beni arayıp alt yapımın Fibere uyumlu olduğunu istersem hızımı katlayabileceğimi söylediler. Fiyat ve paketlerden bahsettiler. Anlattıkları bana cazip geldi ve bir an gaza gelip tamam Fibere geçelim dediğimi hatırlıyorum. Ondan sonra VDSL modemim olup olmadığını sordular. Var dedim. Tamamdır 35 MBPS 100 GB adil kotalı paket size uygundur onaylıyorsanız geçişinizi yapalım dediler ve senelerdir 10 MBPS hızla bağlandığım için 35 MBPS teklif aslında fena değildi. Başlarda tereddüt ettim çünkü yine böyle hız arttıracağız diye 10 gün internetsiz kalmışlığım olmuştu. Yine aynı sorunu yaşar mıyım diye baya bir soru bombardımanına tuttum arayan kişiyi. Bir şekilde ikna ettiler. Çok kolay ikna oluyorum ben 
Yaklaşık 1 ay olacak ve sundukları hizmetten şimdilik memnunum. Kopma, kesinti vb. bir şey yaşamadım.
Uzun lafın kısası ben bu hızı gördükten sonra eve gelen bakır kablo kaldırır mı bilmiyorum ama 50 ya da 100 MBPS pakete geçmeyi bile düşünmüyor değilim. Hat değerleri bilgisi 143 MBPS hıza kadar çıkabileceğimi söylüyor. Bilgisi olan varsa bu konularda standart bakır kablo ile kaç MBPS hız alınabilir aydınlatırsa sevinirim. Hız testi ve hat değerlerini de paylaşıyorum.
Yaklaşık 1 ay olacak ve sundukları hizmetten şimdilik memnunum. Kopma, kesinti vb. bir şey yaşamadım.
Uzun lafın kısası ben bu hızı gördükten sonra eve gelen bakır kablo kaldırır mı bilmiyorum ama 50 ya da 100 MBPS pakete geçmeyi bile düşünmüyor değilim. Hat değerleri bilgisi 143 MBPS hıza kadar çıkabileceğimi söylüyor. Bilgisi olan varsa bu konularda standart bakır kablo ile kaç MBPS hız alınabilir aydınlatırsa sevinirim. Hız testi ve hat değerlerini de paylaşıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: