Olabilir. Önce başka bir modem bulun ve deneyin bir süre. Daha sonrasında eğer aynı sorunu yaşarsanız kutudan modeme gelen DSL kablosunu değiştirin. Eğer varsa splitter değiştirin.modeme gelen DSL kablosunun değişmesi mi lazım yani hocam
Olabilir. Önce başka bir modem bulun ve deneyin bir süre. Daha sonrasında eğer aynı sorunu yaşarsanız kutudan modeme gelen DSL kablosunu değiştirin. Eğer varsa splitter değiştirin.modeme gelen DSL kablosunun değişmesi mi lazım yani hocam
başka modem deneyecektim ama bulamadım. TT ekiplerini çağırsam sorunu tespit edebilirler mi ?Olabilir. Önce başka bir modem bulun ve deneyin bir süre. Daha sonrasında eğer aynı sorunu yaşarsanız kutudan modeme gelen DSL kablosunu değiştirin. Eğer varsa splitter değiştirin.
Ücret karşılığında yaparlar. Eve kadar gelen kablolama onların alanı olmadığı için, onunla ilgili herhangi bir sorunda arıza tespit ve tamirat işlemlerini ücretlendiriyorlar.başka modem deneyecektim ama bulamadım. TT ekiplerini çağırsam sorunu tespit edebilirler mi ?
şunu belirtmeyi unuttum sadece download'ım düşüyor hocam upload'ım hep sabit 8 mbs bunun sebebi nedir ?Ücret karşılığında yaparlar. Eve kadar gelen kablolama onların alanı olmadığı için, onunla ilgili herhangi bir sorunda arıza tespit ve tamirat işlemlerini ücretlendiriyorlar.
CRC hatalarını sadece download gözüküyor. Hızınızı düşürende bu büyük ihtimalle. Bi modem değiştirmeyi deneyin.şunu belirtmeyi unuttum sadece download'ım düşüyor hocam upload'ım hep sabit 8 mbs bunun sebebi nedir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.