Türk Telekom Altyapı Rezilliği

Makaleler
3
Yer
İstanbul
İstanbul Esenyurt Mehterçeşme Mahallesinde ikamet ediyorum. Bulunduğum bina caddenin hemen kenarında ve merkezi bir yer. Altyapı geleli yaklaşık 2 sene oluyor. Mevcut durum ise bu:
Screenshot_20190928-170713_Samsung Internet.jpg

150 Metre ötede VDSL altyapı var ve göz göre göre gittiler bu altyapıyı çektiler. 2006 yılında yaşıyormuş gibi hissediyorum. 2019'da böyle bir altyapı sunmak cidden mükemmel. İşe yaramayacağını biliyorum fakat bir yere müracaat etmemi önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun değilseniz mecbur sağlayıcı değiştireceksiniz, daha önce Türk Telekomla görüştünüz mü bu konuyla alakalı? Genelde ilgililer gün içinde eve geliyorlar. Müşteri hizmetlerini arayın.

Memnun değilseniz mecbur sağlayıcı değiştireceksiniz, daha önce Türk Telekomla görüştünüz mü bu konuyla alakalı? Genelde ilgililer gün içinde eve geliyorlar. Müşteri hizmetlerini arayın.
Altyapıyı fotoğrafta bıraktım. Sağlayıcı değişmenin hiçbir faydası yok. Tek altyapı var ve değerler gözüktüğü gibi.
bana kalırsa türk telekom her konuda sıkıntılı turkcell superbox öneriyorum çokda memnunum şuan
10Mbps internete 130TL veremem hocam. Fiyatı çok fazla.

Yanlış Bilgilendirme
Turk Telekom'un size yaşattığı ile, turk Telekom'un alt yapısını kullanan TurkNet, Kablonet, milenicom netspeed in deneyimi farklıdır. Bunlar turk tekekom alt yapısını kullanır.
6 Aydır TurkNet kullandım, 35 Mbps 75 TL, bana verdiği hız 33 32,
Turk Telekom olsaydı bu değerleri kesinlikle göremezdin.
TurkNet'te bir sorun yaşadım ( internet ışığım kırmızıda sabit hiç yeşile dönmüyor, port değişi mi, modem değişi mi, kullanıcı adı şifre değişimi her yolu denedim olmadı) iptal ettirip tekrar TurkNet'e başvurmaya düşünüyorum.
Çünkü ilk ay fatura TurkNet'ten,
Taahhüt yok.
6 Aydır kullandım verdiği hız güzeldi.
Sürekli yeni birilerini bulup referans olursan fatura o ay bedavaya geliyor.

Özetle turk Telekom'u sonsuza kadar kullanmazsanız sizin akıl ve ruh sağlığınız için doğru bir hareket olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 ay oldu Allah belalarını versin ya 5 aydır tık yok arıyorum yüzüme kapatıyorlar ilgilenme yok
2020'ye girerken 4Mbps internet sunuyorlarsa en iyisi almamak, caddenin ortasındaki binaya böyle bir internet çekmek akıl kârı değil. Memleketteki köyüme yakın olan beldedeki hız bile daha iyi. Cidden Allah belalarını versin başka diyecek bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı