Türk Telekom fiber altyapı katta yok

ilker06TR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün TTNET müşteri hizmetleri ile görüştüm. Binamda fiber var, fakat bulunduğum katta yokmuş. Komik bir durum, çekemez misiniz? Dedim, dilekçe vermeniz gerekiyor, dediler. Yani, benim binamda fiber var ama bulunduğum kattan dolayı fiber alamıyorum. Bunun için bir dilekçe için 30 km genel müdürlüğüne gideceğim. Ne kadar saçma bir şey!

Hocam gitmenize gerek yok !

Telefonda farklı. Şube'de farklı konuşuyorlar. Fiber gelmeyince farklı konuşuyorlar. Yanii sizin anlayacağınız bir 30 km daha yol kat etmemek için en iyisi hiç uğraşmayın. Çünkü bize şöyle dediler "Fiberi destekleniyor dediler" aradık çünkü fiber gelmedi "Mahallenize fiber 1 yıl içinde bla bla" bir şeyler söyledi. Sonra şubeye gitti abim interneti kullandığımız gün kadar ödedik sonrasında. Türkcell geçtik fiberi vardı.

Sizde dikkatli olun cayma parası ücreti almaya çalışa bilirler.

Telefonda farklı. Şube'de farklı konuşuyorlar. Fiber gelmeyince farklı konuşuyorlar. Yanii sizin anlayacağınız bir 30 km daha yol kat etmemek için en iyisi hiç uğraşmayın. Çünkü bize şöyle dediler "Fiberi destekleniyor dediler" aradık çünkü fiber gelmedi "Mahallenize fiber 1 yıl içinde bla bla" bir şeyler söyledi. Sonra şubeye gitti abim interneti kullandığımız gün kadar ödedik sonrasında. Türkcell geçtik fiberi vardı.

Hocam, bizim mahallede ve benim binamda fiber var; fakat benim bulunduğum katta yokmuş. Hani gelip çekemez misiniz dedim, dilekçe yazmanız gerek dedi.

Max Türk Telekom milletin parasını çarpan firma haline geldi bir şey yap dedin mi dilekçe bilmem ne on tane bahane uyduruyorlar.

Max Türk Telekom milletin parasını çarpan firma haline geldi bir şey yap dedin mi dilekçe bilmem ne on tane bahane uyduruyorlar.
700 TL ödemek, insana koyuyor her ay

Fiber var diyip, fiberden yararlanmamak ve 700 TL ödemek, şu an kendimi acayip enayi hissettiriyor.

Bu arada, Turkcell'den memnun musunuz?

Son düzenleme:
700 TL ödemek, insana koyuyor her ay

Fiber var diyip, fiberden yararlanmamak ve 700 TL ödemek, şu an kendimi acayip enayi hissettiriyor.

Bu arada, Turkcell'den memnun musunuz?
Türkcell'den memnunum. Hangi marka olursa olsun memnun olurum benim tek arayışım "vaatlerini yerine getirsin" bu kadar. herkesin istediği gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı