Türk Telekom FTTH Geldi

Telekom altyapısında 8 Mbps upload üstünü vermiyor. Bazı şanslı insanlar 10 Mbps alıyor. Superonline gelse yok böyle hız kampanyası vardı. 20 Mbps upload veriyolardı.

Aslında pek bir şey fark etmiyor. Altyapı Telekom'un ama başvuru Superonline'a da yapılabilir.

Hayırlı olsun abi. Benim anlamadığım şey VDSL2'de de 100 Mbps veriyorlar Fiber altyapıda da 100 Mbps veriyorlar. Bir yanlışım mı var? VDSL2 ile çok büyük bir fark var mı?

Hayırlı olsun abi. Benim anlamadığım şey VDSL2'de de 100 Mbps veriyorlar Fiber altyapıda da 100 Mbps veriyorlar. Bir yanlışım mı var? VDSL2 ile çok büyük bir fark var mı?
Teorik olarak var. Pratik olarak Türk Telekom'un keyfine kalmış. 10 Gbps de verebilir ama vermiyor.

VDSL ülke şartlarında ADSL'den geçmek için daha az maliyetli. ADSL --> VDSL olurken değişen tek saha dolabı ve çekilen fiber kablo iken, ADSL --> Fiber olduğunda saha dolabı dışında dairelere giden tesisatında değişmesi gerekiyor.

Altyapı hayırlı olsun.

TurkNet VDSL2 abonelerinin Türk Telekom altyapısı ile fibere geçmesi için aboneliği iptal ettirip tekrardan başvurması gerekmesi saçmalığı hâlâ devam ediyor sanırım. Ülkede her yerde illa bir rezillik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…