Türk Telekom FTTH Geldi

Recep Bey, bir paket var Turkcell SOL'de. Bakabilirsiniz eğer TT altyapısında kullanılabiliyorsa:
Güncelleme: "Kampanyadan, mevcut Turkcell Fiber İnternet müşterileri yararlanabilir."

Yine de mevcut FTTH altyapınızda önce Turkcell müşterisi olup, sonra bu pakete başvurabilirsiniz.

Bizim evlerde fiber var :D. Komik olan 1. şey ise evlerin ~20 yıllık olmaları. Diğeri ise evlerin İstanbul gibi muhteşem, büyük, şanlı ve ünlü bir şehirde değil de onun kadar şanlı olmasa bile şanlı, çok daha küçük, teknolojik olarak çok daha geri bir şehir olan Diyarbakır şehrinde bulunması :D.

Bizim evlerde fiber var :D. Komik olan 1. şey ise evlerin ~20 yıllık olmaları. Diğeri ise evlerin İstanbul gibi muhteşem, büyük, şanlı ve ünlü bir şehirde değil de onun kadar şanlı olmasa bile şanlı, çok daha küçük, teknolojik olarak çok daha geri bir şehir olan Diyarbakır şehrinde bulunması :D.
Bizim ev 1 yıllık fakat biz geldiğimizde altyapısı yoktu kaç ay uğraştık.

Elazığ'da ikâmet ediyorum. Şehrin en güneyinde, arkamızda tarlalar yer alan bir yerde FTTH var. Şaşırıyorum, şehrin ne merkezinde ne de yakınında FTTH var. En azından ben görmedim.

Yüksek upload varsa fiyat sıkıntısı yok. Benim bildiğim yok. Sizin bildiğiniz yüksek upload tarife var mı?

Bir içerik üreticisi olarak upload sizin için önemli. Türk Telekom fiber 100Mbps uploadı en fazla 7.5 çıkıyor. Turkcell'de bu durum daha yüksek altyapı varsa Turkcell'de geçilebilir ama TurkNet upload konusunda Türk Telekom'dan daha esnek davranmakta o yüzden TurkNet bence iyi bir tercih.

Not: İçerik üreticisi olduğunuz için Türk Telekom'la konuşursanız upload hızınızda artış olacağını düşünüyorum.

@Recep Baltaş hayırlı olsun.

Araştırdığım kadarı ile henüz inşaat aşamasında olan, ya da inşaatı yeni tamamlanan binalara fiber altyapı getirtmek çok daha kolaymış ve süreç hızlı işliyormuş, doğru mudur? Eğer öyleyse, mütahit ile konuşup şimdiden başvuru yapacağız.
Kesinlikle öyle. Yanda yeni yapılan binalara geleli yıllar oldu.

Bir içerik üreticisi olarak upload sizin için önemli. Türk Telekom fiber 100Mbps uploadı en fazla 7.5 çıkıyor. Turkcell'de bu durum daha yüksek altyapı varsa Turkcell'de geçilebilir ama TurkNet upload konusunda Türk Telekom'dan daha esnek davranmakta o yüzden TurkNet bence iyi bir tercih.

Not: İçerik üreticisi olduğunuz için Türk Telekom'la konuşursanız upload hızınızda artış olacağını düşünüyorum.
TurkNET'te bir sorununuz olduğunda muhattap bulamazsınız gibi söylemler vardı o yüzden çekiniyorum, bu kutudan bizim binaya da döşendi ama hala karar veremedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı