100Mbps + Tivibu + statik IP 223TL oluyor. Ama müdürlükle iletişime geçip özel taahhüt yapan herhangi birisi 150TL'ye 100Mbps + Tivibu + statik kullanabiliyor.
Benim de statik IP yokken 185TL civarındaydı. Tivibu'ya zam gelmiş 30TL olmuş. 193TL oldu.
Statik IP benim için şart durumda. Statik IP yokken hem aşırı hız dalgalanması oluyor hem de pingler acayip oluyor. Bu yetmezmiş gibi statik geçtikten sonra Valve pingim 18ms düştü. Şakasız 18ms düştü 40ms alıyorum İzmir'den.
Sadece 1 hafta statik kullandım ondaki farkı da cidden hissettim (1 hafta için bile 11TL yazdılar faturaya). Ama daha da statik almam. Gerekirse 10 kez yeni IP alırım ama o statik bağlantıya 30TL vermem.
@Patrixcs buraya bir arkadaş gelmişti benim referansımla. TurkNet'ten TT'ye geçmişti.
Müdürlükle özel görüşüp öyle paket yaptırdığı için VDSL ile 50Mbps pakette 51/8.2Mbps alıyor.
Bu yetmezmiş gibi Custom route tarzında bir şey var, Kocaeli'de ilindeki sunucuya 2ms, Riot TR sunucularında oyun içi 9ms alıyor.
Ve işin en komiği İstanbul'da GigaFiber kullanan biri bile Riot'ta oyun içi 8-9ms görüyor. Kısacası ya bu arkadaş çok şanslı ya da torpilli.
Tekrar ediyorum VDSL, kim VDSL ile Kocaeli'den Frankfurt'a 32ms ile bağlanır. Gerçekten şaka gibi.
Ben de bunu yufus kıraç (!)'a yazdım ve beni engelledi. Gerçekten inanılmaz.