Çözüldü Türk Telekom Hipernet Nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SawyerTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, TürkTelekom sitesinden sokağımda fiber var mı diye baktım ve bana ''Bu lokasyonda TürkTelekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz'' dedi. Yani sokağa fiber kablo döşenmiş mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım pakettir. 35Mbps'e kadar alıyorum. Akşamları 32'ye düştüğü oluyor.
ttnethiper.JPG

Aynen senden öğrendim işte orada da belirttim zaten abi :) "benim bildigim kadarıyla" diye, teşekkür ederim cevabın için :D

Yakın derken HiperNet VDSL oluyor 100 Mbps için santral dolabi tam apartmanın önünde olması gerekir o zaman bile tam 100 olur mu bilmem benim altyapı VDSL 2 saha dolabı 133 metre uzaklıkta 76 Mbps hız destekliyor en fazla. Yani fiber ile HiperNet arasında büyük fark var.

Yakın derken HiperNet VDSL oluyor 100 Mbps için santral dolabi tam apartmanın önünde olması gerekir o zaman bile tam 100 olur mu bilmem benim altyapı VDSL 2 saha dolabı 133 metre uzaklıkta 76 Mbps hız destekliyor en fazla. Yani fiber ile HiperNet arasında büyük fark var.

Aynı şekilde bende saha dolabına 125 mt mesafedeyim VDSL alabilirsiniz ve ben 75 MB kadar sınırsız TurkNet olarak bağlattım fakat 44 MB hızı asla geçemedim fiberde 75 ya da daha fazla hız alan var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı