Türk Telekom ile TTNet ayrıldı mı ?

baran taşdemir

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar TTNet (Türk Telekom Net) değil mi? Bu firmalar birbirinden ayrıldıysa altyapı kullanımı ne şekilde oluyor? Kendi altyapısını ve Türk Telekom altyapısını kiralayarak mı kullanıyor? Türk Telekom ile birlikte mi çalışıyor? Fiyatlar inanılmaz güzel TTNet tarafında ama Türk Telekom için aynı şey söylenemez.

Dosya Ekleri

• ttelom.png
    ttelom.png
    46,3 KB · Görüntüleme: 272
  • ttnet.png
    ttnet.png
    58 KB · Görüntüleme: 276
TTNet sayfası eski gibi sanki. Güncellenmemiş veya sahte bir link olabilir. Telefonla ulaşıp kesin bilgi almakta fayda var. Çünkü AKK kalkması sonrası fiyatların iyileşme imkanı pek yok gibi:)

Site sahte. Türk telekom sitelerini kendi datacenter'larında barındırıyor, ilgili site USA lokasyonlu bir makinada barınıyor. Ayrıca alan adına ait whois bilgilerini gizlemiş vatandaşlar , halbuki Türk Telekom'a ait alan adlarında tüm whois bilgileri açık.

Sertifikaya aldanmayın arkadaşlar, artık ücretsizi çıktı. Ücretlileri de 10 $'dan başlıyor.

Site sahte. Türk telekom sitelerini kendi datacenter'larında barındırıyor, ilgili site USA lokasyonlu bir makinada barınıyor. Ayrıca alan adına ait whois bilgilerini gizlemiş vatandaşlar , halbuki Türk Telekom'a ait alan adlarında tüm whois bilgileri açık.

Sertifikaya aldanmayın arkadaşlar, artık ücretsizi çıktı. Ücretlileri de 10 $'dan başlıyor.
Hocam benim aklıma bir hinlik geliyor ama hayırlısı. Az çok tahmin eder gibiyim sitenin sahibini.
Hocam benim aklıma bir hinlik geliyor ama hayırlısı. Az çok tahmin eder gibiyim sitenin sahibini.
Video çektim sitenin zaten

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı