Türk Telekom Modem Hat Değerleri

Türk Telekom 16 Mbps paketini kullanıyorum, hız testimi bırakıyorum.
Aylık 100 TL ücret ödüyorum. Sözleşmenin 4-5 ayı var. Ücretlendirmeden, internet hızımdan memnun değilim.
Bu hat değerleri ile nasıl bir yol izleyebilirim? Ne yapmalıyım? Ne benim faydama olur? (Ücret, internet hızı attırma konusunda izlenecek yol)

Modem Hat Değerleri.JPG

Hız Testi.JPG

Türk Telekom belasından kurtuldum 2 yıldır netspeed kullanıyorum 75mgbt hız 76tl ödüyorum.
Santral ile aramda 99 metre var. Aynı hızı TT den kullansam 200 tl ye yakın bir fiyat istiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    7,1 KB · Görüntüleme: 58
Türk Telekom belasından kurtuldum 2 yıldır netspeed kullanıyorum 75mgbt hız 76tl ödüyorum.
Santral ile aramda 99 metre var. Aynı hızı TT den kullansam 200 tl ye yakın bir fiyat istiyor.
Hocam ben bu durumda ne yapalım hat değerlerini okumayı bilmiyorum, değerlerimde bana gelen ne aldığım 10-11 mbps civarında.
Bu durumda yapabileceğim bir şey var mı?
Modem hat değerlerim nasıl?

Bende değer okumayı bilmiyorum tam anlamıyla ne desem yalan olur ama netspeed firmasına ait siteye girip Alt yapı sorgulaması yaparsan sana verebilecekleri max. hızı yazarsın buraya ona göre konuşuruz.

Bende değer okumayı bilmiyorum tam anlamıyla ne desem yalan olur ama netspeed firmasına ait siteye girip Alt yapı sorgulaması yaparsan sana verebilecekleri max. hızı yazarsın buraya ona göre konuşuruz.
Bu 1 ay öncesine ait hat değerlerim kenarda duruyordu, birkaç gün önce kendi sokağımda değil 2 3 sokak yukarımda kazı çalışmaları yapıyorlardı ama ne bilmiyorum tabi ki başka su vs. de olabilir.
Şimdi tekrar hat değerlerimi kontrol etmek istedim birkaç şey azda olsa artmış merak ettim aslında.
Hat değerleri.jpg

Buda şuan güncel olan;
Modem Hat Değerleri.jpg

Altyapım ise çıkmıyor dediğim gibi o kazıdan dolayı mı bilmiyorum beni etkiler mi yine arada birkaç sokak var.
1 ay önce tekrar aklıma takıldığı zaman farklı sitelerden bakmıştım ama değerleri unuttum şimdi çıkmıyor.
Altyapı.JPG

Servis sağlayıcımı arasam yardımcı olunur mu?
Yapabileceğim bir şey var mı? şuan.
Tabi ki sözleşmenin bitmesine birkaç hafta kala piyasayı araştıracağım.

Bende aynı şirketten aynı paketi 94 TL ye alıyorum. Siz ne zaman bağlantınız?

Bende aynı şirketten aynı paketi 94 TL ye alıyorum. Siz ne zaman bağlantınız
Türk Telekom 16 Mbps paketini kullanıyorum, hız testimi bırakıyorum.
Aylık 100 TL ücret ödüyorum. Sözleşmenin 4-5 ayı var. Ücretlendirmeden, internet hızımdan memnun değilim.
Bu hat değerleri ile nasıl bir yol izleyebilirim? Ne yapmalıyım? Ne benim faydama olur? (Ücret, internet hızı attırma konusunda izlenecek yol)

Eki Görüntüle 690988

Eki Görüntüle 690987
Netspeed'i ara, belli bir ücretini ödüyorlar sanırım. Eğer cayma bedelini karşılamıyorlarsa sözleşme bitene kadar idare et. Sonra internetini kapatmadan Netspeed'e geçmeni öneririm.

Bende aynı şirketten aynı paketi 94 TL ye alıyorum. Siz ne zaman bağlantınız

Netspeed'i ara, belli bir ücretini ödüyorlar sanırım. Eğer cayma bedelini karşılamıyorlarsa sözleşme bitene kadar idare et. Sonra internetini kapatmadan Netspeed'e geçmeni öneririm.
Hat değerlerimde birkaç şey azda olsa artmış.
Sanki internet bağlantı hızım sınırlanmış gibi hissediyorum.
Daha iyi değerler alabilecek miyim?
Teşekkürler, oradan da bir yorum alacağım şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı