Türk Telekom mu Turkcell mi?

Günde 3-5 kere koptuktan sonra bence bir tık hızlı internetin bir anlamı yok stabil olsun bir tık yavas olsun, modeminde çok etkisi oluyor bu arada. 2 ay sonra taahhüdüm bitiyor bakın bedava versinler gene kullanmam Turkcell, ya TurkNet ya Türk Telekom'a geçeceğim.
Bizde ev internetinde TurkNet'e geçmeye düşünüyoruz. Mobil hatta sorun yaşamadık hiç Türk Telekomda.
 
Ben Türkcell kullanıyorum. Olduğum yerde LTE ile 250-300mbps arası hız sunabiliyor iPhone 13 Pro telefonumla Speedtest yaptığımda. Ödediğim tutar 135TL 21GB internet ve 1100DK konuşmam var. Bağlantı veya herhangi sorun hiç yaşamadım. Ben 12 senedir Türkcell kullanıyorum.
 
Teşekkür ederim.
Rica ederim. Ama şu var her bölgede Türkcell veya başka operatör aynı hizmeti sunabilir diye kural yok. Kontörlü sim kart alıp öyle test edin derim. Hangisinden memnun kalırsanız faturalı olarak hat alın veya mevcut hattınızı taşıyın en güzeli bu yöntem olur.
 
Bugün paket yenilemek için aradılar. Daha sonra aramalarını söyledim. Şu an Türk Telekom'da 20GB internetli pakete 70TL ödüyorum. 25GB internetli paket için 200TL istediler ama bazen internet çekmiyor, benim hattım ile mi alakalı bilmiyorum. Çünkü aynı anda abimle hız testi yapmıştık, o 100 megabitleri görürken ben 3-4 görüyordum. İnternet adamakıllı her zaman çekmediği için Turkcell'e geçme fikrim vardı. Sizce ne yapmalıyım?

Turkcell'de 20GB 250 TL haberin olsun.
 
Yüzde 100 Turkcell hocam Türk Telekom 10 günde geldi onda da yapamadı kablo yokmuş falan dedi gitti. Turkcell geçtik 2 günde geldiler yapıp gittiler.
 
Ucuz ama kalitesiz istiyorsan: Türk Telekom
Fazla GB'ı uygun fiyat olsun ama %80 çeksin istiyorsan: Vodafone
Benim param var, kaliteli bir şey olsun istiyorsan: Turkcell
 
Turkcell'de 20GB 250 TL haberin olsun.
Herkese aynı fiyat çekilmiyor. 21GB internet 1100DK konuşma ve 250SMS'e ben 135TL ödüyorum. Benim kullandığım Mega 21 paketini başkası ucuza ya da pahalıya da kullanıyor olabilir.
 
Turkcell kullanıyorum ve aşırı kazık ama her yerde çekiyor. En iyi operatör oldukları için fiyatı basmışlar. 7 GB internete 230 lira veriyoruz.
 

Geri
Yukarı