Ev telefonumun 2 yıl taahhüt var. İnternet taahhütü 3 ay sonra sona erecek. İnternet fiyatları çok pahalı olduğu için Türknet'in sitesinden sorgulattığımda 35 Mbps internet veriyor ve daha uygun. Ev telefonum Türktelekom, İnternetimin Türknet olma ihtimali var mı?
Bildiğim kadarıyla yok. Türknet'te numaranız değişmeden her yöne 1000 dakika konuşma hakkınız oluyor. Ben kullanıyorum tavsiye ederim. Ayrıca 120 tl ye kadar olan taahüt cayma bedelinizi Türknet karşılıyor. Türktelekom ile görüşüp cayma bedelinizi öğrenip uygun ise geçiş yapabilirsiniz. Referans kodu kullanırsanız 2. fatura döneminde ücret ödemeyeceksiniz. Tavsiye ederim.
@trigger1903 Ben de 1 ay önce aynı sizin durumunuzdayken geçiş yaptım. Süreç şöyle işliyor: Belgeleri çıkartıp, imzalayıp gönderiyorsunuz.(İsterseniz 29 TL vererek onlar sizin ayağınıza getiriyor) Ardından aktivasyon süreci başlıyor.(Benim 4 günde oldu) Aktivasyon gerçekleştikten sonra hem telefon hem de internetiniz Türknet'e taşınıyor. Telefonda 1000 dakika her yöne ve kademe 1 ülkelerine(ABD, Kanada dahil) arama yapabiliyorsunuz. Ayrıca taahhüt bozma bedelinin 120 TL'lik kısmını Türknet faturanızdan düşerek ödüyor. Eğer benim kodumla üye olursanız Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan! hem sen hem de ben 1 ay bedava kullanıyoruz.
Not: Yaklaşık 1 ay boyunca Türknet kullandım ve çok memnunum kod vermek için demiyorum gerçekten sınırsız bir internete sahip olmak bir başka hissetiriyor.
Dipnot: Benim cayma bedelim 96 TL çıkmıştı ve Türknet şu anda 16 TL taksit ile ödüyor.
Dipnot 2: Numaranız değişmiyor.
Sizin o dediginizi ben ağustos ayında yaptım. Türk Telekom'dan TürkNet'e geçiş yaptım. Telefon hattını da TürkNet'e geçiriyorlar ve 1000 dk görüşme süresi veriyorlar. 85 TL internete 10 TL telefon için alıyorlar. Toplamda 95 TL ödüyorum. Yalnız taahhütünüz bitmeye yakın geçiş yapın çünkü diger durumda hat kapatıp açma ücreti ekliyorlar.
Ev telefonumun 2 yıl taahhüt var. İnternet taahhüdü 3 ay sonra sona erecek. İnternet fiyatları çok pahalı olduğu için TürkNet'in sitesinden sorgulattığımda 35 Mbps internet veriyor ve daha uygun. Ev telefonum Türk Telekom, internetimin TürkNet olma ihtimali var mı?