Arkadaşlar, sadece ben mi düşük internet alıyorum? 16Mbps almam gerekirken 400KB alıyorum yardım edin. Modemi kapatıp açmayı denedim düzeldi ama 1 dakikalığına sonra yine bozuldu.
Hocam herkeste kötü fakat 444 1 444'ü arayıp gereken hızı almadığınızı söylerseniz yardımcı olurlar bir ara bende düşük hızlar alıyordum teknik ekip yollayıp düzelttiler fakat yine eskisi gibi yavaşladı.
Ve bilgisayara Ethernet kablosu takarak speedtestinizi yapın en doğru değerler böyle çıkar telefondan yaptığınız veya Wi-Fi üzerinden yaptığınız değerler doğru değildir.
Üstadım abonelik bitmesine kısa süre kaldıysa böyle çakallık yapıyorlar. Haliyle siz aramak zorunda kalıyorsunuz, üyeliği uzattığınız zaman her şey düzeliyor.
Arkadaşlar, sadece ben mi düşük internet alıyorum? 16Mbps almam gerekirken 400KB alıyorum yardım edin. Modemi kapatıp açmayı denedim düzeldi ama 1 dakikalığına sonra yine bozuldu.
Üstadım abonelik bitmesine kısa süre kaldıysa böyle çakallık yapıyorlar. Haliyle siz aramak zorunda kalıyorsunuz, üyeliği uzattığınız zaman her şey düzeliyor.