Türk Telekom sadece bende mi kötü?

Hocam herkeste kötü fakat 444 1 444'ü arayıp gereken hızı almadığınızı söylerseniz yardımcı olurlar bir ara bende düşük hızlar alıyordum teknik ekip yollayıp düzelttiler fakat yine eskisi gibi yavaşladı.

Ve bilgisayara Ethernet kablosu takarak speedtestinizi yapın en doğru değerler böyle çıkar telefondan yaptığınız veya Wi-Fi üzerinden yaptığınız değerler doğru değildir.

Arkadaşlar, sadece ben mi düşük internet alıyorum? 16Mbps almam gerekirken 400KB alıyorum yardım edin. Modemi kapatıp açmayı denedim düzeldi ama 1 dakikalığına sonra yine bozuldu.
Altyapı çalışmasından dolayı galiba.5 6 ay önce baya iyi çekiyordu.Bir yerden sonra kötüleşmeye başladı.

Sanırım sadece bende de Vodafone kötü eskiden Türk Telekom kullandım gayet güzel aslında.
Bu güne kadar güzeldi ama ara sıra kb değerlerde internet veriyor.
Speedtest yaptığında kaç mbps alıyorsun.
400kb 16mbs almam gerek.
Tamam arkadaşlar modemi 2 kere aç kapa yaptım düzeldi ama hala ara sıra gidiyor.

Dalga geçme ben kb alıyorum pingim 500 hala mizah peşindesin.
Üstadım abonelik bitmesine kısa süre kaldıysa böyle çakallık yapıyorlar. Haliyle siz aramak zorunda kalıyorsunuz, üyeliği uzattığınız zaman her şey düzeliyor.
Alalı 1 ay oldu.

Bu güne kadar güzeldi ama ara sıra kb değerlerde internet veriyor.

400kb 16mbs almam gerek.
Tamam arkadaşlar modemi 2 kere aç kapa yaptım düzeldi ama hala ara sıra gidiyor.

Dalga geçme ben kb alıyorum pingim 500 hala mizah peşindesin.
Bende de böyleydi müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kaydı verdim. Daha da sıkıntı çıkmadı senin de arayıp arıza kaydı vermeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı