Türk Telekom taahhüt iptal etme

Ben şunu söylemeliyim ki TurkNet'i yaklaşık 2 sene kullandım. Memnun da oldum. Tek önemli nokta alt yapınızın olması. TurkNet'de Türk Telekom'un alt yapısını kullandığı için altyapı ne kadar hızı destekliyorsa o kadarını alabiliyorsunuz. Mesela benim konumum sağlıklı şekilde en fazla 24Mbps interneti destekliyor. Geliştirme de yapmıyorlar. İki firma da topu birbirine atıyor. Arada biz müşteriler kalıyoruz. Dediğim gibi altyapı varsa TurkNet fiyat ve tarife ile daha iyidir. Alabilir kullanabilirsiniz. Alt yapı ne kadar destekliyorsa 100Mbps'e kadar desteklediği kadarını alırsınız. İçiniz rahat olsun. Tabi TürkNet'tede şöyle bir sorun var, taahhüt yok güzel ama müşteri hizmetleriyle konuşmak isterseniz ulaşamazsınız sadece mobil uygulamada şikayet/arıza bildirimi oluşturup sorununuzu yazabilirsiniz. Onlar gerekli bulurlarsa dönüp arıyorlar yada yine internetten yazı ile çözüme yardımcı olmaya çalışıyorlar.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2021-12-31_161529.png
    resim_2021-12-31_161529.png
    223,3 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_126.png
    Screenshot_126.png
    201,8 KB · Görüntüleme: 34
Ben şunu söylemeliyim ki TurkNet'i yaklaşık 2 sene kullandım. Memnun da oldum. Tek önemli nokta alt yapınızın olması. TurkNet'de Türk Telekom'un alt yapısını kullandığı için altyapı ne kadar hızı destekliyorsa o kadarını alabiliyorsunuz. Mesela benim konumum sağlıklı şekilde en fazla 24Mbps interneti destekliyor. Geliştirme de yapmıyorlar. İki firma da topu birbirine atıyor. Arada biz müşteriler kalıyoruz. Dediğim gibi altyapı varsa TurkNet fiyat ve tarife ile daha iyidir. Alabilir kullanabilirsiniz. Altyapı ne kadar destekliyorsa 100Mbps'e kadar desteklediği kadarını alırsınız. İçiniz rahat olsun. Tabii TurkNet'tede şöyle bir sorun var, taahhüt yok güzel ama müşteri hizmetleriyle konuşmak isterseniz ulaşamazsınız sadece mobil uygulamada şikayet/arıza bildirimi oluşturup sorununuzu yazabilirsiniz. Onlar gerekli bulurlarsa dönüp arıyorlar ya da yine internetten yazı ile çözüme yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Bu mesajımı da lütfen okuyun. Çünkü ben TurkNet'i uzun süre boyunca kullandım. Sıkıntılarını da iyi yanlarını da biliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı