14 günlük iade hakkımı yemesine rağmen bir çözüm yoluna gitmeyen Türk Telekom firmasını şikayetv var, cimer, BTK üzerinden tekrar şikayet ettim.
Türk Telekom müşteri hizmetlerinden yine engel yemiş bulunmaktayım.
Bu konu ile alakalı ne zaman görüşsem 444 1 444 numarasını tekrar arayıp teknik destek bölümüne tuşladığım gibi otomatik kapatılıyor.
ZyXEL firmasına ulaşamıyorum şu an ne açan var ne de ilgilenen.
Kendileri ile en son görüştüğümde gönderim kodu vereceklerdi mail ile ama şimdiye kadar hiç gelmedi o kod. Bu sebeple cihazı gönderemiyorum.
Kendi elimde zaten götürsem dahi kabul etmiyorlar dediklerine göre. Kargo kodu olmadıktan sonra gönderim işi dahi sorunlu.
21 şubat ile başvurusu yapılan abonelik 24 şubat ile kullanıma açılıyor kurum sonrası.
Ancak sistemlerine 5 Mart olarak düşmesi yüzünden 14 günlük iade hakkımı yediler.
Bunla alakalı dahi bir çözüme gittikleri yok. Durumu kabul ediyorlar ama yapabilecekleri bir şey olmadığını söyleyip geçiştiriyorlar.
Benle alakalı olmayan bu sorunda dahi tüketiciyi çok güzel mağdur etmeye devam ediyor.
Tarih olmuş 4 Nisan.
Bir aydır zaten hizmet durdu ülkede. Genel müdürlüğe gitsen sorun, gitmesen yine sorun çözüm olmadığı için.
Online olarak bir çözüm yolu uğraşıp duruyorum resmen iki aydır.
Direkt tüketici hakem heyetine gitsem bir ton masraf çıkacak kazanana kadar.
Şu an öyle bir zihniyet ile karşı karşıya kaldım ki adamlar yüzsüzlük ile para kazanıyorlar.
Bir an önce Türk Telekom firmasının kurumsallığı kaldırılması ve tüm altyapı elinden alınmalı devlet yönetimine geri girdikten sonra bakın bakım bunlar nasıl azalıyor.
Türk Telekom hisseleri bankacılara, yurt dışındaki o fırsatçı pisliğe ait diye kurumsal olarak nasıl anılıyor bu firma onu da aklım almıyor ya neyse.