24 ay, daha 250 küsur gün var.
Nasıl aldınız hocam, internet benim adıma değil ailemin adına olduğu için bu tarz işlerle uğraşmazlar ondan dolayı girmiyorum o toplara.
Daha 8 ay varmış hocam.Cayma bedeli ne kadar çıkıyor?
24 ay, daha 250 küsur gün var.
Nasıl aldınız hocam, internet benim adıma değil ailemin adına olduğu için bu tarz işlerle uğraşmazlar ondan dolayı girmiyorum o toplara.
Daha 8 ay varmış hocam. Cayma bedeli ne kadar çıkıyor?
Bilmiyorum ama faturada yapılan indirim 500 lira olarak çıkıyor, bu yapılan indirimler toplanıp bir şeyler hesaplanıyordu, 8 Ay'ı hesaplasalar 4000 lira eder.
Değiştirene kadar bir üst pakete geçip 50Mbps'lik Türk Telekom paketine de geçebilirim belki, çok çok daha kolay olur ama sorunlar devam eder.
Normalde çok problem yaşamıyorum, şu 17 şubattan beri bir türlü düzeltemediler canım sıkıldı ona.
Probleminiz nedir hocam çözülmeyen.
İnternet hızım yarı yarıya performans gösteriyordu, aradım arıza kaydı oluşturdular ama çözülmedi, tekrar aradım acil kayıt falan oluşturdular sonra tekrar aradığımda genel bir arıza olduğunu, şahsi olmadığını o yüzden uzun sürebileceğini söylediler.
Uygulamada arızanın sebebi "xDSL ariza yaniti" yazıyor.
@flezyyg şimdi arıyorum hocam, öğrenip yazacağım tekrar size.
2011 Lira 75 Kuruş bir cayma bedeli çıkardılar.Tamamdır hocam.
2011 lira 75 kuruş bir cayma bedeli çıkardılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.