Türk Telekom VDSL'den Superonline Fiber'e geçiş

Mücahitt20

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler.
Oturmuş olduğum semtte Türk Telekom'un VDSL'i var. Şimdi de Superonline fiber altyapı geldi. Superonline'dan arkadaşlar eve gelip Türk Telekom'daki mevcut taahhütümü Türk Telekom'un altyapısını olmadığı bir adrese taşıyarak altyapı yetersizliğinden herhangi bir ücret ödemeden taahhüdü sonlandırabilirsiniz dediler. Fiber alt yapıya geçmek çok mantıklı ama asıl sorun taahhütümün bitmesine daha 1 yıl var. Eğer dedikleri şekilde yapmış olursam herhangi biri cayma bedeli veya indirimlerin farkını Türk Telekom benden talep edebilir mi? Bu konuda bilgisi olan ve bu yöntemle taahhüdü iptal ettiren varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Türk Telekom hattınızı dedikleri gibi altyapı olmayan bir adrese nakil yaparsanız Türk Telekom cayma bedeli vs almaz. Varsa kiraladığınız veya taksitli aldığınız bir modem veya başka bir cihaz onların taksit bedellerini ve kullandığınız gün kadar faturanıza bir tutar yansır. Yazdıklarım haricinde ekstradan bir ücret çıkmaz genelde.

Nakil işleminde de bildiğim kadarıyla altyapı yoksa 180 gün dondurulup altyapı için bekleniyor. Belirtilen süre içinde altyapı gelirse iptal edilme durumu söz konusu olur mu. Nasıl işler süreç. Ben beklemek istemiyorum interneti hemen kullanmam gerek diyerek hemen iptal ettirebiliyor muyum?

Ben Vodafone net de iken donduralım dediklerinde iptali konusunda ısrarcı olmuştum, iptal etmişlerdi ama Türk Telekom kabul eder mi bilmiyorum. Bir şansınızı deneyin bence.

Hem 2022 de gelecek zamlardan hem de 100 mbit fiber kullanmanın vereceği avantajlardan ötürü şuan Superonline a geçmek istiyorum. Dediğiniz gibi bir konuşup iptal için zorlamak lazım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı