Türk Telekom'dan Farklı İnternet Sağlayıcısına Geçmek

artikyokumbb

Kilopat
Türk Telekom kullanıcısıydık ve sözleşmemiz bitti. Şu an yeni bir servise geçmek istiyoruz. Ne öneririrsiniz. Şu an oturduğum yerde sanırım fiber yok. İnternetim 24 Mbps Download(Çoğu zaman düşüyor.) 2 Mbps Upload.
  • Fiber olup olmadığını nereden öğrenirim?
  • Hangi firmayı önerirsiniz? (Düşük fiyatlı en iyisi olması lazım.)

Ben geçen sene TurkNet'e geçtim. Memnunum , bir sıkıntı yaşamadım. İnternet sitesinde aboneliğini Turknet'e taşımak istediğine dair form dolduruyorsun. Gerekli belgeleri yazdırıp imzaladıktan sonra kargoya veriyorsun. Hiç internetim kesilmeden çok rahat bir şekilde taşımıştım ben.
Bir de ücreti önden ödüyorsun yani kasım ayının faturasını ayın başında peşin ödüyorsun. Ben şaşırmıştım ilk başta.

Online oyun oynuyorsanız Netspeed önermem. Ping değerleri çok stabil değil ve packet loss sorunu var birçok kullanıcıda. Ve bir çözüm getiremiyorlar ne yazık ki, biraz acemi bir firma henüz. Bir süre denemiş ve çözüm getirilmediği için ayrılmış biri olarak söylüyorum. Standart kullanıcı için iyi bir internet sağlayıcısı fakat standart kullanıcıdan biraz daha fazlasıysanız aradığınızı bulamayabilirsiniz. Ama yok ben standart bir kullanıcıyım derseniz işinizi fazlasıyla görecektir.

Türk Telekom rezilliktir
Türk Telekom ile ilgili Size başıma gelen bir olayı anlatacağım şimdi:
Temmuz ayında Evime Türk Telekom’un yazlık internet paketi kampanyalarından birini seçerek bağlatmak istemiştim.(sokakta altyapı var aynı sokakta 4 bina 7 daire var bunların arasından tek internet bağlı olmayan benim evimdi) Bağlatmak için başvuru yaptım 2 gün sonra Türk Telekom aracı eve geldi ve 2 personelden biri araçta otururken diğeri interneti bağlıyordu araçtaki adam sürekli hadi hadi hızlı yap hadisene lan hızlı ol diyip duruyordu. Daha sonra interneti bağladılar gittiler.
İnterneti ilk gün kullandık gayet güzeldi daha sonra ertesi gün arızalandı aradık gelip tamir ettiler 3 saat sonra yine bozuldu aradım durumu söyledim. Ne bu durmadan bozuluyor dedim Kadın dedi ki sizin sokağınızda altyapı yokmuş o yüzden interneti kullanamazsınız ama ne paramı iade ettiler (350tl modem + 3ay internet + kurulum) ne de sorunumu çözdüler. İşte bu da sadece bir rezillikleri bir daha Türk Telekom’u asla tercih etmem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı