Türk Telekom'dan memnun kalmayanlar, kötü diyenler

Evet ya taahhüt var aslında bakın biz internetsizdik bir sağlayıcı seçmemiz lazımdı TurkNet'e geçicektik fakat Adana'da şubesi yok muhatap yok o yüzden seçmedim ama Türk Telekom'u seçtiğim için memnunum altyapım iyi.

Kişiden kişiye değişecek bir durum aslında çünkü her yerde iyi internet veremiyor arkadaşım Bursa'da 100Mbps fiber kullanıyor aşırı memnun Türk Telekom'dan. Ben İstanbul'dayım 16Mbps ADSL kullanıyorum. Her zaman yüksek pingim oluyor. İptal ettirmek isteyince de saçma rakamlar isteniyor taahhüt olduğu için. THH'ye başvurulması falan gerekiyor.

Kişiden kişiye değişecek bir durum aslında çünkü her yerde iyi internet veremiyor arkadaşım Bursa'da 100Mbps fiber kullanıyor aşırı memnun Türk Telekom'dan. Ben İstanbul'dayım 16Mbps ADSL kullanıyorum. Her zaman yüksek pingim oluyor. İptal ettirmek isteyince de saçma rakamlar isteniyor taahhüt olduğu için. THH'ye başvurulması falan gerekiyor.
Dediğin gibi her yerde iyi internet veremiyor sadece bulunduğum yer iyi ve altyapısı var apartman gibi bir yerde oturmuyorum

Hocam Superonline iyi midir? Pahalı değil mi fiyatları? Bir de 16 Mbps internet 120 lira.

Fiyatlardan emin misiniz? 100 Mbps DSL internet 130 TL çünkü. Aksine Türk Telekom'a göre ucuz fiyatları var.

Düzenleme; Turktelekom fiyatlarını düşürmüş. Hemen hemen denk fiyatlar.

Superonline'ın şu anki fiyatlarından haberim yok ama 2 yıl önce kullanıyordum ve gayet iyi bir hizmet sunuyorlardı. Kesinti, ping sorunu vs. yaşamadım.

16 megabit hızı 100 TL'ye satması, nakil sürecinin berbat ötesi olması ve fiber altyapısının TurkNet bile 1 gigabit verebilirken TT'nin 100 megabit vermesi vb. sorunlar yüzünden.
Eki Görüntüle 1180912

Yani ben kullanıcı deneyimlerimi söyleyeyim memnunum. 1-2 kere kesinti yaşanmıştır ama 1 gün içinde çözülüyor 1-2 kere en fazla yok denecek kadar.

Hocam bunu aldığınız fiyatı söyleyin sebeplerinden bir tanesi de orada çünkü.

16 megabit hızı 100 TL'ye satması, nakil sürecinin berbat ötesi olması ve fiber altyapısının TurkNet bile 1 gigabit verebilirken TT'nin 100 megabit vermesi vb. sorunlar yüzünden.

Hocam bunu aldığınız fiyatı söyleyin sebeplerinden bir tanesi de orada çünkü.
115 tl. veriyorum hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı