Türk Telekom'dan NetSpeed'e geçiş

Turuncu80

Hectopat
Türk Telekom'dan VDSL ile internet alıyorum ve taahhütüm bitmek üzere. NetSpeed'in 40 liralık ADSL kampanyasına geçmeyi düşünüyorum ve şu an modemimiz bozuk. NetSpeed'e nasıl geçiliyor ve benden 100 liralık kurulum ücreti alırlar mı? Lütfen bilgili birisi cevaplasın son olarak ADSL modemi hangi marka almalıyım?

Taahhüt bitimine doğru geçiş yapmak lazım. Netspeed'in sitesinden "Beni arayın" kısmına numaranızı yazın, müsait oldukları zaman çalışma saatleri ise hemen geri dönüş yapıyorlar genelde. Onlara sorun durumu. Eskiden modem vermiyorlardı fakat şu an modem de veriyorlar diye duydum. Eğer modem alacaksanız ileriye dönük olması açısından VDSL modem bakın derim. Hem ADSL hem VDSL olursa daha iyi olur o sebeple dedim.

Ben 63 liraya VDSL Smart paket kullanıyorum. 76 liralık pakete her ay 76 vermektense 200'ü geçtiğim aylar fazlasını ödemek daha mantıklı. Her ay geçmiyorum zaten 180-190 bandında ortalama aylık tüketimim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı