Türk Telekomdan TürkNet'e geçiş

Türk Telekom çok müşteri kaybedecek . Fiyat olarak bile çok yüksek düşük Mbps veriyor oyüzden TurkNet candır 😁😁
Yalnız Türknetin aktif altyapıda olmayan müşterilerini upload hızı bakımından düşünmesi lazım. Düşünsene en azından 10 mpbs upload olsaydı bu onu ciddi manada daha çok ön plana çıkarır.
 
Merhaba ben Türk Telekom dan TürkNet'e geçtim ve hiç pişman değilim iyikide geçmişim. 75 TL 35 Mbps hızı modem de ve bilgisayar da test ettim değerler tutuyor. Download Sn 3.30 Mbps bazen 4 Mbps gördüğüm oldu. Tabiki alt yapın ve modemin desteklemesi gerekiyor.
süpermiş hocam inşallah benimde yüksek hızı görür bakalım :)
 
Hocam size şöyle bir şey söyleyeyim ben bu 16 mbps paketini ilk aldığım zamanlar ölçtüğümde 12 13 mbps hız alıyodum sonradan yavaşlattılar.Şimdi bana kalkmışlar bir sürü bahane uyduruyolar.Şu an aldığım hız 6-7 arası şaka gibi bir şey oldu yani :)
İşte Türk Telekomun şakaları komiklikleri falan onlar. Aslında Bölge müdürlüğüne giderek tam hat değerini tam ev lokasyonuna baktırarak görebilirsin. Bence Türk Net' e geç hocam hiç uğraşma.
 
Türknet'in verdiği hizmet güzel fakat geçiş işlemleri oldukça can sıkıcı. Belgelerim ulaşalı 3 gün oluyor ama daha sisteme bile girmediler. Sanırım bu geçiş işlemi toplamda 7-10 gün belki 2 hafta sürecek. Beklediğime değse bari.
 
Bende yeni Türknete geçtim. Yapa altyapısındayım. Sanırım mesafem biraz uzak 18 Mbps Download 12 Mbps Upload alıyorum. Arada Download konusunda sıkıntı çeksemde o Upload onun yerini dolduruyor bende.
 
Turk Telekoma kendinizi mecbur bırakmayın, internetiniz kesilebilir, ekipler sorun yok der gider, siz internetsiz kalırsınız, tekrardan Turk Telekoma döneyim en azından alt yapı bunların diye düşünmeyin, bir firmaya bu kadar bağ bağlamayın, turknet kullanıyorum, arıza kaydı oluşturdum 5 aydır sıkıntı yok, ekipler cuma cts pazar bakmaları gerekirken gelmediler.Turknet konunun takipçisi olacağını söyledi, turknet sorunumu çözemedi diyorsunuz ya alakası yok, ekipler sallamıyor, ekipler Turk Telekomun ekipleri bilmeyenler için, çünkü altyapı Turk Telekomun bizim burda ve çoğu yerde ( neden sallamıyor acaba?)

Yarın kablonete geçersiniz yine aynısı başınıza gelir, mesele turknet vs değil en ucuza en fazla yüksek hız aldığındır. Turk Telekomun kölesi olmayın.
1 ay İnternetsiz kalsamda o internet yapılacak,en sonunda bölge ekibine dava açacağım.(Port arızam var bu arada, dsl ışığım yanıyor, kurulum vs yapmama rağmen İnternet kırmızı yanıyor sürekli)
 
Son düzenleme:
TTNET'de tahminime göre hala başka sağlayıcı firmadan yüksek hız alacağından bi haber çok sayıda müşteri var, bu sebepten de TTNET hiç bir şeyi umursamadan yoluna devam ediyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı