Türk Telekom'dan TurkNet'e geçilir mi?

Şimdi dediğim gibi benim 2-3 ay belki daha fazla süredir. TT'de sıkıntı yaşıyorum ve bu yüzden kendi evimde mobil verimi kullanmak zorunda kalıyorum, hatta bu yüzden paketimi bile aştım.
Biz bu interneti bağlamak için uzun bir süre beklemedik ve bu zamanlara kdar tek bir sorunumuz olmadı. Madem aynı insanlar geliyor alsam da pek sorun olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar bu sorun sadece son zamanlarda, pandemi sürecinde oluyor eskiden bir sorun yoktu. Eğer eskisi gibi olacaksa eski internetimden daha hızlı ve dahaa ucuz TurkNet'i almak daha mantıklı geliyor.

Aynı insanlar Türk Telekom olmadığınız için en son size geliyor ama ve dediğim gibi sıkıntı Telekom altyapısından kaynaklanıyorsa aynı şey Turknet için daha fazla olur.

Şimdi dediğim gibi benim 2-3 ay belki daha fazla süredir. TT'de sıkıntı yaşıyorum ve bu yüzden kendi evimde mobil verimi kullanmak zorunda kalıyorum, hatta bu yüzden paketimi bile aştım.
Biz bu interneti bağlamak için uzun bir süre beklemedik ve bu zamanlara kdar tek bir sorunumuz olmadı. Madem aynı insanlar geliyor alsam da pek sorun olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar bu sorun sadece son zamanlarda, pandemi sürecinde oluyor eskiden bir sorun yoktu. Eğer eskisi gibi olacaksa eski internetimden daha hızlı ve dahaa ucuz TurkNet'i almak daha mantıklı geliyor.
ben de bugün evrakları gönderdim bakalım nasıl olacak

Aynı insanlar Türk Telekom olmadığınız için en son size geliyor ama ve dediğim gibi sıkıntı Telekom altyapısından kaynaklanıyorsa aynı şey TurkNet için daha fazla olur.

Anlatmak istediğim şey şu. TT'deki sıkıntım pandemi azaldıktan sonra yüksek ihtimal düzelecek. Ben de diyorum ki TurkNet'e geçeyim pandemi azalınca daha hızlı bir internetim olur.

Hocam TT size kaç Mbps sunuyordu.
Adresimde sadece ADSL hizmeti vardı. 6 mbps hız alabiliyordum en fazla. Bu ayın başında fiber çalışmaları tamamlandı ve satışa açıldı. O zamandan beri kullanıyorum. 5 yıldır 6 mbps hizmet kullanıyordum yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı