Türk Telekom'dan TurkNet'e geçilir mi?

TurkNet simetrik verdiği için daha çok albenisi var ama fiyat sabit değil sanırım onda. Yani taahhüt olmadığı için yıl ortasında atıyorum 500 lira olan faturayı, birden 750-1000 lira arasına çıkarabilir.

Uzun yıllardır TT altyapısı üzerinden TurkNet kullanıyorum. Evet bu bahsettiğiniz olay oldu. Hatta 1 yıl zam yapmayacağız diye sponsorlu reklam verdiler, her yerde duyuru yaptılar ardından 3 ay sonra zam yaptılar. Paylaştıkları reklam görsellerini gösterip itiraz ettiğimizde o sözü yeni kullanıcılara verdik, mevcut kullanıcılara zam yaptık dediler :) taahhütsüz diye düşünüyorsunuz ama kafalarına göre zam yapıp, GigaFiber dönüşümün maliyetini VDSL kullanıcılarından çıkartıyorlar.

Ancak arkadaşın da dediği gibi 1 senelik peşin ödeme imkanına sahipsiniz. Hatta kredi kartına 6 taksit yaptırabilirsiniz. Bu sayede ara zamlardan etkilenmemiş olursunuz. Kısacası TT'mun tekelliğinden sıkıldığım ve fiyat/hizmet oranlarından memnun olmadığım için hala daha TurkNet aboneliğim devam ediyor.

Sizin sorunuza gelirsek, eğer adresime GigaFiber gelirse 1 dakika bile düşünmem direkt geçerdim. Bence siz de geçin.

Görsel paylaştım. Sorguda görünen ekran bu. Hatta eski kiracılardan kalan TurkNet kablosu bile duruyor. Emin olmanız için görselini ekliyorum. Dediğim gibi kesilme tarzı şeyler mide bulandırabilir bir de robotla uğraşmak yerine direkt insan müşteri temsilcisi varsa çok daha güzel olabilir.
Bence mutlaka geçmelisiniz. Kablonuz bile çekilmiş, sıfırdan bağlanacak olsa kablo çekilmesi bile bir uğraş. Sizin GigaFiber resmen tak-kullan durumunda, sadece başvuru yapmak kalmış geriye :)

1000/1000 simetrik interneti Türkiye'de kolay kolay bulamazsınız, bu fırsatı kaçırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı