Türk Telekom'dan Vodafone'a geçmek mantıklı mı?

Sizce hattın kapıya gelmesini isteyeyim yoksa bayiden mi alayım sizce hangisi daha iyi.
Siz başvuru yapmadınız mı zaten? Başvuru yapmadıysanız direkt bayiden başvurun bence. İnternetten geçiş prosedürü sıkıntılı.

İnternetten başvurduysanız, eve gelen kuryeye abiniz kimliğini ve imzasını vermesi gerekiyor. Bunu siz yaparsanız, kuryenin şüphelenmesi muhtemelen.
 
Merhaba, hepinize sizce Türk Telekom'dan Vodafone'a geçmek mantıklı mı? Şimdi ben Türk Telekom hat kullanıyorum ama şebeke ve çekim problemi var şebeke hep düşüyor gidip geliyor Türk tekekom da bende bu yüzden bugün Vodafone'a başvuru yaptım numara taşıma başvurusu yani ama ailem de bana çok kızdı ailem bana niye gidip Vodafone'a başvuru yapıyorsun Vodafone ile Turkcell kazıktır dediler bana ama onlara hattım çekmiyor bu yüzden taşımak istiyorum dedim ama bana niye biz köyde miyiz sanki niye çekmiyor şehirde miyiz diye kızdılar bana sonra abim bana çok kızıp sen taş kafasın dedi bana. Sizce ailem haklı mı? Ben Türk Telekom kullanmak istemiyorum. Mesela dün akşam da evde Türk Telekom hattının şebekesi 1 dişe düştü hiç yükselmedi çekmedi sabaha kadar. Ama ailem de bana Türk Telekom daha ucuz orada kal geçme Vodafone'a diyorlar bana.
Sakııın... vodafondan uzak dur! Başka çzmura bulaş ama vaodafne bulaşma. Yurtdışında olsan hiç düşünme derim ama TR de SAKIN!
 

Geri
Yukarı